S-a stins din viață Axînti Sergiu, directorul liceului ,,Ștefan cel Mare” din Chișinău

Cu profundă tristețe și regret, colectivul liceului ,,Ștefan cel Mare” din Chișinău anunță trecerea în neființă a directorului instituției, Axînti Sergiu, care a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Decesul prematur al dascălului i-a îndoliat pe profesori, părinți și elevi.

separator

În mediul virtual, au fost publicate mesaje de condoleanțe în amintirea profesorului Sergiu Axînti.

,,Durere şi lacrimi pentru oamenii buni și deosebiți, promotori ai valorilor umane. Astăzi, Domnul şi-a mai ales un înger. Domnul Axînti Sergiu -directorul Liceului „Ştefan cel Mare” din Chişinău… Omul care m-a primit cu drag în familia liceului si care a pus omenia și bunul simt mai presus de toate… Zbor lin şi odihnă veşnică în împărăția cerurilor”, a menționat Elena Lovtov Cotorobai, profesoară de matematică.
,,O veste tristă a îndurerat colectivul liceului ,,Ștefan cel Mare”. Mult prea devreme și nemeritat ne-a părăsit Domnul Sergiu Axînti, Directorul, un om deosebit, iubit și respectat de toți cei care l-au cunoscut de-a lungul prestigioasei sale cariere de dascăl și manager. Om ales, de mare caracter, cu o mare poftă de viață… Regret nespus că a plecat dintre noi atât de devreme.. Va dăinui mereu în inimile noastre și vom păstra neștearsă amintirea…”, scrie Lucia Bivol, profesoară.

,,Un pedagog iubit de copii, manager respectat de colegi, Om apreciat de toată lumea, domnul Sergiu Axînti, directorul IPLT ,,Ștefan cel Mare ”, astăzi a plecat în lumea celor drepți, lăsând în urma sa multă durere și gol în sufletele celor pentru care a însemnat foarte mult: familia, colectivul pedagogic, elevi, părinți, colegi și prieteni. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Ne va rămâne veșnică amintirea despre OMUL DEOSEBIT care a plecat prea devreme de printre noi”, menționează Virginia Vangheli, profesoară.

Condoleanțe tuturor celor care l-au cunoscut pe dascălul Sergiu Axînti!

O asistentă medicală din Fălești a pierdut lupta cu Coronavirusul la doar 53 de ani
Articolul anterior
Noul oficiu medical Alfa Diagnostica
Articolul următor
Alte articole interesante