S-a stins din viață conferențiarul universitar Angela Zubco, soția fostului procuror general Valeriu Zubco

La doar 54 de ani, a trecut la cele veșnice Angela Zubco, doctor, conferențiar universitar în cadrul Departamentului Științe Politice și Administrative, FRIȘPA. Anunțul dureros a fost făcut de către Facultatea Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Administrative a USM.

„Cu profund regret anunțăm că distinsa, generoasa și inteligenta noastră colegă, doamna Angela Zubco, doctor, conferențiar universitar în cadrul Departamentului Științe Politice și Administrative, FRIȘPA, ne-a părăsit subit.

A fost CEA care mereu ne-a acordat sfaturi, ne-a îndrumat, iar împreună am realizat lucruri frumoase.

Ne va lipsi mereu, dar vom continua să-i valorificăm ideile, speranțele, să implementăm novațiile pe care le-a generat pentru îmbunătățirea calității studiilor la FRIȘPA.

Administrația facultății, colegii din cadrul Departamentului Științe Politice și Administrative și întreaga comunitate FRIȘPA exprimă sincere condoleanțe familiei și apropiaților.

Zbor lin la cer, dragă colegă…”, se arată în mesajul facultății.

S-a născut la 13.12.1966, în s. Lopatnic, r-ul Edineț, Republica Moldova, a absolvit cu mențiune, Universitatea Pedagogică de Stat ,,Ion Creangă”, Istorie (1990) și Universitatea Liberă Intențională din Moldova, Drept (2004). Dna Angela Zubco a susținut teza de doctor la Universitatea București, Facultatea Istorie (1997.) A parcurs calea ierarhică ştiinţifică și didactică de la laborant superior – lector – lector superior, până la conferențiar universitar în cadrul a mai multor instituții științifice și universitare. A activat timp de 26 ani în domeniul universitar (din anul 1994). A colaborat în cadrul Universității București (România) și a Universității de Studii Umanistice (Chișinău).

Testele rectale Covid-19 devin obligatorii pentru toți cetățenii care ajung în China
Articolul anterior
Eurovision 2021! Natalia Gordienko și Filip Kirkorov au organizat un show grandios pentru lansarea piesei ,,Sugar”
Articolul următor