S-a stins din viață femeia de afaceri Nelly Sonic, un nume notoriu în industria vinificației din Moldova

Nelly Sonic, directoarea companiei viti-vinicole LION Gri, s-a stins din viață. Femeie puternică, grațioasă, mamă a trei copii, antreprenoare de succes, Nelly Sonic este numele care a reușit să creeze o afacere prosperă în domeniul vinificației din țara noastră, să promoveze la un alt nivel exportul de vinuri și imaginea Republicii Moldova dincolo de hotarele ei.

Conducerea companiei pe care a fondat-o a venit cu un mesaj în memoria lui Nelly Sonic:

,,Regretăm cu tristețe și durere în suflet trecerea în veșnicie a Doamnei Nelly Sonic…

Nu sunt destule cuvinte pentru a exprima pierderea fulgerătoare care ne lovește în această seară. Un suflet mare și puternic care ne părăsește și ne lasă cu amintiri mărețe și nesfârșite.

Dna Nelly a fost acel Om, care trecând chiar și pentru o clipă prin viața cuiva – molipsea cu energia sa plină de viața pentru totdeauna. Energie care trebuia să o facă nemuritoare. Energia Dumneaei va rămâne în fiecare din noi pentru totdeauna.

Nu cred că rândurile acestea vor putea alina durerea şi tristeţea. Golul lăsat în urmă prin stingerea din viaţă a fiinţei dragi nu poate fi acoperit de nimeni şi nimic. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere.

Sperăm din adâncul sufletului ca în aceste clipe grele, cuvintele şi prezenţa rudelor şi prietenilor să vă aducă puţină alinare. Suntem alături de voi – o Familie Mare – Familie cuprinsă de Nelly Sonic…

Toți cei care vor să își ia rămas bun, vor putea veni pe data de 15 Ianuarie, orele 18.00 la biserica Sfintul Dumitru sectorul Botanica”, se arată în mesajul publicat, pe facebook, de LION GRI Winery.

Maia Sandu a participat astăzi la întrunirea online cu peste 250 de diplomați ai Republicii Moldova
Articolul anterior
România înregistrează cei mai mulți morți din ultimii 60 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante