S-a stins din viață Iurie Sadovnic. Cauza morții celebrului interpret, șocantă

Șoc în lumea muzicii. Cunoscutul interpret Iurie Sadovnic a trecut în eternitate. Iurie Sadovnic s-a stins la vârsta de 69 de ani, pe 7 iunie, după amiază.

Artistul și-a tras un glonte în cap, cu arma pe care o deținea legal.

Incidentul a avut loc în apartamentul din sectorul Botanica al Capitalei în care locuia interpretul cu soția lui.

Potrivit Poliției, apelul a fost înregistrat la ora 14:21. Soția acestuia l-a lăsat de unul singur acasă și a plecat. La întoarcere, aceasta l-a găsit mort.

Urme de moarte violentă nu au fost depistate, cu excepția celei de la împușcătură. Pe cazul dat a fost pornită un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Iurie Sadovnic a fost un muzician și cântăreț de muzică ușoară și folk din Republica Moldova.

Iurie Sadovnic s-a născut pe 14 decembrie 1951, în satul Jura, raionul Rîbniţa, şi a copilărit în comuna Susleni, Orhei, al cărui cetăţean de onoare este.

A fost unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți începând cu anii ’70.

Haiducul muzicii moldoveneşti, Iurie Sadovnic Orheianu, cantautor şi interpret-baladist, fondatorul folk-rock-ului în Moldova, este printre cei mai îndrăgiţi cântăreţi începând cu anii 70-80, când şi-a pus pe picioare formaţia „Legenda”.

Şi până acum sunt ascultate renumitele sale piese: „Andrii Popa”, „Măicuţa”, „Mi-e dor de tine, mamă”, „În limba ta”, “Demnitate”, „Duminică”, „Dragă Otee!”.

SUA: Copil de 3 ani, și-a dat ultima suflare după ce a fost uitat de mamă în mașină
Articolul anterior
Emilian Crețu și-a administrat astăzi vaccinul anti-Covid
Articolul următor
Alte articole interesante