S-a stins din viață soția artistului Tudor Gheorghe

Doliu în lumea Teatrului „Marin Sorescu” din Craiova. Actrița Georgeta Elena Tudor, soția artistului Tudor Gheorghe, a încetat din viață la vârsta de 78 de ani. Cei doi au trăit împreună o poveste de dragoste de peste 50 de ani. 

Cunoscută sub numele de Georgeta Luchian, actrița a încântat nenumărate generaţii de spectatori, care i-au admirat și aplaudat la scenă deschisă talentul, seriozitatea și pasiunea, relatează realitateadecraiova.net

Georgeta Elena Tudor a dovedit, de-a lungul timpului, și reale calități de poetă, publicând, în 2011, volumul de poezii “Uneori femeile surâd”.

În anul 2018, în cadrul Zilei Municipiului Craiova, a primit titlul de Cetățean de Onoare al orașului, în semn de preţuire pentru întreaga activitate dedicată scenei teatrale craiovene și românești, dar și pentru admirabila misiune de promovare a culturii româneşti.

„Astăzi, la trecerea în neființă, gândurile noastre se îndreaptă în aceste momente spre familia, prietenii și toți cei apropiați și transmitem îndoliatei familii, întreaga noastră compasiune și sincere condoleanţe. Drum lin printre îngeri!”, transmit reprezentanţii muncipalităţii craiovene.

Israel, țara cu cea mai mare rată de vaccinare: doar 0,015% dintre persoanele vaccinate s-au îmbolnăvit de Covid dezvoltând simptome ușoare
Articolul anterior
Mai puțin stres în perioada dentiției
Articolul următor
Alte articole interesante