S-a stins din viață un prezentator și interpret din Moldova

Interpretul de muzică ușoară Vlad Negruzzi, fost crainic la Radio Moldova, președintele Societății Culturale ”Vatra”, Maestru în Artă, deținător al Ordinului ”Gloria Muncii”, s-a stins din viață la vârsta de 70 de ani.

Anunțul a fost făcut public de rețelele de socializare de către prietenii săi. Artistul a decedat ieri la un spital din capitală, unde fusese internat cu câteva zile în urmă.

Solicitată de agenție, Mariana Bahnaru, Artistă a Poporului, fost crainic la Radio Moldova, a menționat că Vlad Negruzzi a cucerit-o prin modestia lui proverbială.

”Avea o voce de tenor foarte blândă, radiofonică și foarte caldă. Era inteligent și de o cumsecădenie rară. Niciodată n-a ofensat pe cineva, era foarte sociabil”, a subliniat Mariana Bahnaru.

Vlad Negruzzi s-a născut la 3 iulie 1950 în satul Donici, raionul Orhei. A absolvit Institutul de Arte. A fost crainic la radio, apoi coordonator al mai multor proiecte culturale, președinte al Societății Culturale ”Vatra”.

Pe parcursul anilor, SC „Vatra” a lansat nume și cântece noi, a purces la o colaborare cu toate școlile din țară, i-a urcat în scenă pe micuții talentați de la școlile-internat, pentru a simți și a se convinge că viața poate fi frumoasă chiar și în lipsa părinților și a rudelor, anunță Moldpres.

Aspirina, în doze mici, scade riscul de internare la terapie intensivă a bolnavilor cu Covid-19, arată un nou studiu al Univerisității George Washington
Articolul anterior
Foto! Parisul, pustiu în prima zi de carantină. Mulți locuitori au părăsit capitala ca să scape de restricții
Articolul următor
Alte articole interesante