S-au despărțit, dar au ales să rămână în relații amiabile!

Deşi majoritatea vedetelor preferă să iasă din relaţii cu surle şi trâmbiţe, următoarele exemple de cupluri sunt o excepţie şi demonstrează că divorţul este doar o etapă necesară, însă prietenia dintre ei rămâne una sinceră şi pe termen lung.

separator

Justin Timberlake şi Cameron Diaz

Deși au avut o relaţie tumultoasă timp de 3 ani, aceasta  s-a transformat într-o relaţie de prietenie. Fiecare are doar cuvinte de laudă la adresa ex-ului, iar chimia dintre ei s-a păstrat chiar şi în timpul filmărilor la „Bad Teacher”, ecranizare în care au jucat împreună, chiar dacă se despărţiseră între timp.

1 2 3

Bruce Willis şi Demi Moore

Acest cuplu a dus în spate o căsnicie de 13 ani, însă aceasta nu s-a încheiat cu urlete şi farfurii aruncate, ci cu o relaţie de prietenie care se păstrează şi în prezent. Bruce chiar i-a oferit sprijin moral frumoasei Demi pentru a trece mai uşor peste depresia despărţirii recente de Ashton Kutcher.

1 2 3

Hugh Grant şi Liz Hurley

Deşi s-au despărţit în 2000, Liz a declarat în diverse interviuri că Hugh a fost, este şi va rămâne singurul bărbat din viaţa ei care o înţelege cu adevărat. Actriţa chiar are în casă un dormitor, dedicat fostului ei soţ, mărturisind că acesta este oricând binevenit, deşi trăieşte în prezent cu actualul soţ, milionarul Arun Nayar.

1 2 3

Courteney Cox şi David Arquette

După un mariaj de 11 ani, cei doi au renunţat la verighete şi au preferat o relaţie de prietenie şi afecţiune, în mare parte datorată fetiţei lor, Coco, în vârstă de 6 ani. Într-o emisiune a celebrei vedete TV Ellen DeGeneres, bruneta din serialul “Friends” a declarat că: “David este cel mai bun prieten din lume!”.

1 2 3

Jennifer Lopez şi Marc Anthony

S-au despărţit în 2011, după 7 ani de mariaj, însă reuşesc şi până în ziua de azi să păstreze o relaţie amiabilă de prietenie, chiar dacă ambii au găsit între timp alţi parteneri.

1 2 3

Directorul Moldovagaz: ANRE nu va cere revizuirea tarifelor în perioada următoare

Facturile la gaze vor continua să usture și în următoarea perioadă. Directorul Moldovagaz, Vadim Ceban, spune că nu va cere ANRE revizuirea tarifelor.

Lui Vadim Ceban i-a expirat mandatul de președinte al Moldovagaz -  Realitatea.md

”Deocamdată nu pot fi micșorate tarifele pentru consumatorii finali, deoarece încă nu au fost acoperite în totalitate devierile de tarif anterioare”, a precizat Ceban, conform www.alerta.md.

Tot el, acum câteva săptămâni, a afirmat public că există premise pentru a cere regulatorului autohton micșorarea tarifelor pentru gazele naturale, plătite de cetățeni. În scurt timp însă, ministrul Energiei, Victor Parlicov, a declarat că nu împărtășește această opinie și că el nu vede oportunitatea unei revizuiri de prețuri în sensul micșorării acestora.

Un stâlp de electricitate a căzut peste o mașină, în sectorul Telecentru

Un pilon de electricitate și un copac au căzut peste un automobil, pe o stradă din cartierul Telecentru al Capitalei.

Un stâlp de electricitate a căzut peste o mașină parcată la Telecentru

Canalul de Telegram INDEX a publicat o imagine de la fața locului în care se poate observa că un automobil care staționa a fost avariat în urma căderii pilonului.

Potrivit informației, casele din preajmă au rămas fără electricitate.

Meteorologii au emis cod galben de îngheț

Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a emis pentru astăzi și mâine, 27 și 28 aprilie, avertizare meteorologică de Cod galben de îngheț.

Vremea 30 martie - 12 aprilie 2020. Temperaturile cresc treptat

Astfel, pe data de 27-28 aprilie în orele nocturne și ale dimineții la suprafața solului și izolat în aer se prevăd înghețuri cu intensitatea de -1..-2°C.

Vezi cum poți curăța o portocală în doar 40 de secunde! (video)
Articolul anterior
Șocant! Ce au păţit actorii care l-au jucat pe Isus Hristos
Articolul următor