S-au despărțit, dar au ales să rămână în relații amiabile!

Deşi majoritatea vedetelor preferă să iasă din relaţii cu surle şi trâmbiţe, următoarele exemple de cupluri sunt o excepţie şi demonstrează că divorţul este doar o etapă necesară, însă prietenia dintre ei rămâne una sinceră şi pe termen lung.

separator

Justin Timberlake şi Cameron Diaz

Deși au avut o relaţie tumultoasă timp de 3 ani, aceasta  s-a transformat într-o relaţie de prietenie. Fiecare are doar cuvinte de laudă la adresa ex-ului, iar chimia dintre ei s-a păstrat chiar şi în timpul filmărilor la „Bad Teacher”, ecranizare în care au jucat împreună, chiar dacă se despărţiseră între timp.

1 2 3

Bruce Willis şi Demi Moore

Acest cuplu a dus în spate o căsnicie de 13 ani, însă aceasta nu s-a încheiat cu urlete şi farfurii aruncate, ci cu o relaţie de prietenie care se păstrează şi în prezent. Bruce chiar i-a oferit sprijin moral frumoasei Demi pentru a trece mai uşor peste depresia despărţirii recente de Ashton Kutcher.

1 2 3

Hugh Grant şi Liz Hurley

Deşi s-au despărţit în 2000, Liz a declarat în diverse interviuri că Hugh a fost, este şi va rămâne singurul bărbat din viaţa ei care o înţelege cu adevărat. Actriţa chiar are în casă un dormitor, dedicat fostului ei soţ, mărturisind că acesta este oricând binevenit, deşi trăieşte în prezent cu actualul soţ, milionarul Arun Nayar.

1 2 3

Courteney Cox şi David Arquette

După un mariaj de 11 ani, cei doi au renunţat la verighete şi au preferat o relaţie de prietenie şi afecţiune, în mare parte datorată fetiţei lor, Coco, în vârstă de 6 ani. Într-o emisiune a celebrei vedete TV Ellen DeGeneres, bruneta din serialul “Friends” a declarat că: “David este cel mai bun prieten din lume!”.

1 2 3

Jennifer Lopez şi Marc Anthony

S-au despărţit în 2011, după 7 ani de mariaj, însă reuşesc şi până în ziua de azi să păstreze o relaţie amiabilă de prietenie, chiar dacă ambii au găsit între timp alţi parteneri.

1 2 3

Vezi cum poți curăța o portocală în doar 40 de secunde! (video)
Articolul anterior
Șocant! Ce au păţit actorii care l-au jucat pe Isus Hristos
Articolul următor
Alte articole interesante