S-a pornit la Camenca, dar a ajuns pe marginea drumului, violată de șoferul care a luat-o cu mașina de ocazie

O tânără din stânga Nistrului a trecut printr-o dramă greu de imaginat. Totul s-ar fi întâmplat în luna septembrie, la periferia orașului Râbnița. Femeia le-a povestit milițienilor din regiune că s-ar fi pornit de la Bender la Camenca. A ajuns la Dubăsari cu două mașini de ocazie, iar tot aici a făcut cunoștință cu agresorul său.

separator
foto simbol

Bărbatul s-a prezentat drept “Andrei de la Bălți” și s-a oferit să o ducă până la Râbnița. Ajunși la periferia orașului, suspectul ar fi schimbat traseul și ar fi cotit într-o pădurice. Acolo, potrivit miliției, ar violat-o pe femeie, iar după asta fi ar fi lăsat-o la marginea drumului, avertizând-o să nu scoată o vorbă despre cele întâmplate. După câteva zile, însă, femeia s-a adresat miliției, relatează echipa.md.

Potrivit milițienilor, la locul celor întâmplate au fost preluate urmele, lăsate de pneurile autoturismului. Totodată, au fost depistate și urme lăsate de talpa încălțămintei care, ulterior, în urma verificărilor desfășurate, au coincis cu urmele care au fost depistate în automobilul infractorului.

Pentru a-i da de urmă, milițienii din Râbnița au fost nevoiți să vizualizeze peste 200 de ore de înregistrări video, surprinse de camerele de supraveghere. Iar, la două săptămâni de la viol, individul a fost identificat. Acesta este originar din orașul Dubăsari. Bărbatul a fost anterior judecat atât în stânga, cât și-n dreapta Nistrului, pentru infracțiuni cu caracter sexual. Foștii vecini ai suspectului spun că acesta încă din copilărie avea un comportament ciudat.

Ancheta continuă și acum. Milițienii încearcă să identifice și alte victime ale suspectului. Potrivit miliției, de cele mai multe ori, femeile abuzate preferă să treacă sub tăcere ororile prin care au trecut. Iar, pe numele bărbatului a fost deschis un dosar penal pentru viol. Acesta urmează să fie supus unei expertize psihologice. Dacă vina îi va fi demonstrată, acesta riscă să-și petreacă următorii 10 ani în spatele gratiilor.

alte Articole interesante