Să facem curățenie înainte de Ziua orașului! Tinerii de la ,,Hai Moldova” vă așteaptă în Parcul „La Izvor” și la râul Bâc, pe strada Petru Rareș

Pentru că ne este drag orașul în care trăim, vrem să-l vedem curat în fiecare zi, dar mai ales înainte de zilele aniversare. În acest context, sâmbătă, pe 12 octombrie, echipa Hai Moldova vă invită să participați la două acțiuni de salubrizare, organizate de prietenii de la Amdaris și cei de la Liceul „George Meniuc”.

separator

Echipa Amdaris, alături de voluntarii Hai Moldova, va face curățenie în parcul „La Izvor”, începând cu ora 11.00.

„Natura nu are nevoie de noi. Noi avem nevoie de natură. Iar atunci când aceasta are de suferit din cauza activităților umane, e tot de datoria noastră (a oamenilor) să nu o ignorăm. Pe această notă, vrem să îi invităm pe toți cei cărora le pasă la o zi a curățeniei”, spun organizatorii.

Începând cu aceeași oră, 11.00, la inițiativa liceului „George Meniuc”, care continuă tradiția de a fi partener Hai Moldova participând și în cadrul campaniei naționale de colectare a deșeurilor electronice, o acțiune de salubrizare va avea loc și la râul Bâc, la punctul de intersecție cu strada Petru Rareș.

Materialele necesare pentru lucru vor fi asigurate de către Hai Moldova. Pentru a participa aveți nevoie doar de puțin timp liber și inițiativă.

Urmăriți detaliile evenimentului pe pagina de Facebook a acestuia.  

O familie cu patru copii a rămas pe drumuri, în prag de iarnă. Să le oferim o mână de ajutor!
Articolul anterior
Videoclip răvășitor, până la lacrimi, despre siguranța în trafic! Trupa Lume: ,,Nu mă lasa singur în drum, spre casa mea!”
Articolul următor
Alte articole interesante