Să încingem ringul de dans cu ,,Dale Dale”, o nouă piesă ritmată de la Dianna Rotaru!

Fiecare zi este o sărbătoare pentru interpreta Dianna Rotaru care ne-a surprins plăcut la mijloc de noiembrie cu o premieră muzicală! Să începem anul 2020 în ritm ,,Dale Dale” cu Dianna Rotaru!

separator

Noua piesă ritmată răsună peste tot și trezește dorința de viață, dans și pasiune!Muzica și textul piesei ,,DALE DALE” sunt semnate de Eugen Doibani, alias Natan, compozitorul care simte exact ce vrea interpreta!

    ,,Ne-au trebuit câteva zile să gândim textul, o combinație inedită româno-spaniolă, iar muzica completează perfect mesajul! Suntem foarte compatibili în creație, chiar și la a doua colaborare! Melodia a fost lansată pe 15 noiembrie, iar în curând vom reveni cu un videoclip foarte sexy!”, ne spune interpreta.
,,Piesa aduce în vizor flirtul dintre un bărbat și o femeie, jocul între parteneri în perioada cunoașterii și pasiunea cu care femeia se implică într-o aventură sau o relație! Textul îmi place la nebunie pentru că mă descrie 100%. Sunt convinsă că DALE DALE va răsuna peste tot, în cluburi, baruri și restaurante!”, ne-a mărturisit Dianna Rotaru.

Trăiește-ți clipa din plin și ascultă cea mai nouă piesă a artistei!

alte Articole interesante