Salarii uriașe la Hollywood pentru filmele din 2019 și 2020. Suma încasată de DiCaprio

Salariile vedetelor de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Tom Cruise, Margot Robbie, Will Smith, Ryan Reynolds, pentru producţii care vor fi lansate în 2019 şi 2020, variază între 2,5 şi 27 milioane de dolari, potrivit Varety.

Leonardo DiCaprio's Girlfriend: Who Is Camila Morrone? How Did They Meet? -  Parade: Entertainment, Recipes, Health, Life, Holidays

Mulţi dintre ei au primit venituri considerabile de la Netflix, într-o perioadă în care studiourile şi-au retrâns plăţile generoase.

Astfel, Ryan Reynolds a primit 27 de milioane de dolari pentru a juca în „Six Underground”, iar Denzel Washington a cerut 30 de milioane de dolari pentru a susţine un film de acţiune pentru companie, înainte de a opta pentru alte proiecte. O sursă a contestat faptul că lui Washington i s-ar fi oferit vreodată un salariu fix.

Will Smith a primit 35 de milioane de dolari de la Netflix pentru a relua rolul de poliţist în „Bright 2”.

Smith şi Martin Lawrence au fost plătiţi odată cu 20 de milioane de dolari pentru un film, dar ambii actori şi-au restrâns pretenţiile pentru a obţine roluri în „Bad Boys for Life”.

La fel, Tom Cruise poate că a câştigat 20 de milioane de dolari la mijlocul anilor 1990, dar pentru a relua rolul său celebru Maverick, în „Top Gun: Maverick”, a primit o sumă relativ modestă, între 12 şi 14 milioane de dolari. Chiar şi marile francize nu mai plătesc aşa cum o făceau.

Jessica Chastain va primi 2,5 milioane de dolari pentru rolul din „It: Chapter 2” (Warner Bros.), ce va fi lansat pe 6 septembrie 2019.

Joaquin Phoenix va primi 4,5 milioane de dolari pentru rolul din „Joker” (Warner Bros.), ce va fi lansat pe 4 octombrie 2019.

Martin Lawrence va primi 6 milioane de dolari pentru a participa la „Bad Boys for Life” (Sony), ce va fi lansat pe 17 ianuarie 2020.

Kristen Stewart va fi plătită cu 7 milioane de dolari pentru a juca în „Charlie’s Angels” (Sony), ce va fi lansat pe 15 noiembrie 2019.

Ben Affleck va primi 8 milioane de dolari pentru rolul din „Triple Frontier” (Netflix), care a fost lansat pe 15 martie 2019. La fel şi Idris Elba, pentru „Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw” (Universal), lansat pe 2 august 2019.

Marggot Robbie va primi un salariu între 9 şi 10 milioane de dolari pentru rol în „Birds of prey” (Warner Bros.) ce va fi lansat pe 7 februarie 2020.

Leonardo di Caprio şi Brad Pitt vor fi plătiţi fiecare cu 10 milioane de dolari pentru rolurile din „Once Upon a Time in Hollywood” (Sony), care va fi lansat pe 26 iulie 2019.

Emily Blunt va primi 12-13 milioane de dolari pentru un rol în „A Quiet Place 2” (Pramount), care va fi lansat pe 15 mai 2020.

Jason Statham va fi plătit cu 13 milioane de dolari pentru rolul din „Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw” (Universal), care va fi lansat pe 2 august 2019.

Robert Downey Jr. va fi plătit cu 20 de milioane de dolari pentru rolul din „The Voyage of Doctor Dolittle” (Universal), care va fi lansat pe 17 ianuarie 2020. Acelaşi salariu va avea şi Dwayne Johnson pentru rolul din „Fast & Furious presents: Hobbs & Shaw” (Universal).

sursa

A fost lansat cel de-al patrulea episod al serialului „Lost in Moldova”. Americanul explorează piața centrală și gustă vinul moldovenesc

A apărut al patrulea episod al serialului „Lost in Moldova”, o producție cinematografică realizată de Volt Cinematography, producătorii fiind Vlad Bolgarin și John Lewis. Serialul este inspirat de experiența lui John, un tânăr american, care în tinerețe a fost voluntar la Corpul Păcii timp de doi ani în orașul Edineț din nordul țării.

În acest episod americanul merge la piața din oraș, în încercarea de a procura legume și fructe autohtone și gustă vinul moldovenesc, transmite www.diez.md.

În serial apar actori moldoveni precum Dumitru Mamei și Olga Guțu-Cucu, dar și tânăra Loredana Sandu, cu toții fiind îndrumați de regizorii Vlad Bolgarin și Călin Laur. Pentru proiect au fost strânse fonduri din toată lumea, suma fiind de 14 000 de dolari.

Eroul principal, Diego, este jucat de Kenny Grimble Jr. din Los Angeles.

Muntenegru a arestat 36 de diplomați și cetățeni ruși. Premier: O „operațiune internațională” cu parteneri străini

Autoritățile din Muntenegru au reținut 38 de persoane, în principal cetățeni ruși, sub suspiciunea de spionaj, a anunțat joi cotidianul muntenegrean Pobjeda, citând surse anonime.

Muntenegru a arestat 36 de diplomați și cetățeni ruși - presă / Premier: O  „operațiune internațională" cu parteneri străini

La începutul zilei, premierul Dritan Abazovic a declarat, în cadrul unei transmisiuni în direct a unei ședințe a cabinetului, că o „operațiune internațională” cu parteneri străini și cu procuratura este în curs de desfășurare pentru a proteja interesele țării, dar nu a oferit detalii, transmite Reuters, scrie Hotnews.

Muntenegru, membră NATO și candidată la aderarea la Uniunea Europeană, s-a alăturat sancțiunilor internaționale împotriva Rusiei din cauza invaziei acesteia în Ucraina. În trecut, a expulzat diplomați ruși.

Pobjeda a scris că agenți ai Agenției pentru Securitate Națională (ANB) din Muntenegru și ai Procuraturii Speciale de Stat (SDT) au reținut șase diplomați ruși, 30 de cetățeni ruși cu permise de ședere temporară și doi muntenegreni sub suspiciunea de spionaj.

Ambasada Rusiei nu a răspuns imediat la apelurile Reuters care a solicitat o declarație. Oficialii de la ANB și SDT nu au putut fi contactați imediat pentru comentarii.

Președintele Serbiei îl anunță sec pe Putin ca nu va recunoaște referendumurile din Ucraina: „Este în interesul nostru să protejăm integritatea teritorială a altor țări recunoscute internațional”

Serbia nu va recunoaște rezultatele referendumurilor organizate în patru regiuni din Ucraina ocupate parțial de forțele ruse, a declarat miercuri președintele Aleksandar Vucic, în ciuda legăturilor strânse dintre Belgrad și Moscova, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

Vladimir Putin presented Alexandar Vucic with a state decoration of the Russian Federation – the Order of Alexander Nevsky – for his major personal contribution to the advancement of multilateral cooperation with Russia.

Autoritățile susținute de Rusia din cele patru regiuni spun că se așteaptă la majorități largi în favoarea anexării la Rusia pe baza voturilor la referendumuri, pe care Kievul și Occidentul le-au denunțat că fiind scrutine ilegale desfășurate sub amenințarea armelor.

Se așteaptă că președintele rus Vladimir Putin să proclame anexarea celor patru provincii – Donețk, Lugansk, Herson și Zaporojie – într-un discurs pe care îl va susține vineri.

Serbia nu va recunoaște referendumurile, „întrucât adera la dreptul internațional, Carta Națiunilor Unite și rezoluțiile ONU”, a declarat Vucic presei.

Serbia, țară candidată la aderarea la Uniunea Europeană, este dependență de Rusia pentru livrările de gaz și a refuzat să se ralieze la sancțiunile occidentale împotriva Moscovei din cauza acțiunilor acesteia în Ucraina.

Kremlinul sprijină Belgradul în opoziția să continuă față de recunoașterea independenței Kosovo, o fosta provincie sârbă sudică populată în principal de etnici albanezi. Moscova a vândut de asemenea arme Serbiei în trecut.

Însă Serbia a refuzat în mod repetat să sprijine invazia rusă din Ucraina la ONU și afirmă că respectă pe deplin integritatea teritorială a Ucrainei.

„Ne protejăm propria integritatea teritorială și este în interesul nostru să protejăm integritatea teritorială a altor țări recunoscute internațional”, a afirmat Vucic.

Ucraina se numără printre țările care refuză să recunoască independența Kosovo față de Serbia.

Vești proaste pentru șoferi! Benzina se scumpește din nou. Cât va costa în weekend
Articolul anterior
Adjunctul șefului administrației militare instalate de ruși în Berdiansk, ucis împreună cu soţia sa
Articolul următor