Sâmbătă, 16 mai, vom urmări Eurovision 2020: Concertul Europe Shine a Light!

Online și fără vot. Concursul Eurovision, anul acesta, va avea loc, însă într-un format nou. Sâmbătă, BBC Chanel va transmite în direct un show de două ore care va reuni muzicieni din mai mult de 40 de țări. Toți ei trebuiau să urce pe scena din Rotterdam, pe 16 mai 2020.

separator

Anul acesta, fără concurență, va fi un mare concert care va uni întreaga Europă într-o perioadă atât de dificilă pentru toată lumea. Eurovision continuă să dea lumină și speranță. Pentru milioane dintre cei care îl iubesc și privesc în jurul lumii.

Imnul emisiunii speciale pentru toți fanii va fi melodia câștigătoare a concursului Eurovision-1997, ,,Love Shine a Light”, a formației Katrina and the Waves.

Organizatorii principalului eveniment muzical din Europa până în ultimul moment au pregătit concertul grandios. Dar pentru prima dată în istorie, concursul a trebuit să fie anulat din cauza epidemiei de coronavirus. Și pentru a susține atât publicul, cât și artiștii, s-a decis susținerea acestui mare concert online.

Filip Kirkorov, ca producător și compozitor, a avut grijă în cadrul aceste ediții de doi participanți simultan, Uku Suviste din Estonia și Natalia Gordienko din Moldova. Principalul lucru, spun ei, toată Europa va auzi melodiile:

„Desigur, voi urmări marea finală, asamblată din toate piesele, organizatorii pregătesc ceva neobișnuit, eu însumi aștept cu nerăbdare această emisiune și la fel ca toată lumea”.

România: Ce se întâmplă după 15 mai. Regulile și restricțiile care intră în vigoare
Articolul anterior
Transportul cu maxi-taxi în Chișinău ar urma să dispară de anul viitor, iar în suburbii încă de anul acesta
Articolul următor
Alte articole interesante