AVI Centru organizează săptămânal evenimente de suflet pentru femei

Fie că ești singură sau ești mamă și împarți grijile între casă, muncă, familie și copii, ai nevoie de momente în care să-ți acorzi timp și pentru tine, pentru regăsirea liniștii interioare, socializare și micile bucurii. Se știe că, deseori, aceste lucruri nu sunt ușor de realizat, iar pentru a te bucura cu adevărat de ele AVI Centru îți vine în ajutor organizând evenimente de suflet pentru femei la care te invită să participi!

separator

În cadrul acestor evenimente sunt încorporate activitati de creatie precum pictura, grafica, aplicatia, compozitia, ceramica, pictura pe sticlă și batic, discuții libere, discuții despre cărți.

Fiecare activitate de creație este bine planificată și are ca scop renașterea femeii, deblocarea energiei, însănătoșirea psihologică. Activitățile implică femeile din punct de vedere sufletesc, le aduc liniștea mult dorită, prietenia și căldura semenelor lor conferind rezultate imediate și vizibile asupra stării de spirit a participantelor.

AVI Centru organizează evenimente de creație de două tipuri:

1) În care prezența copiilor nu se salută. Deoarece la așa evenimente se pune accentul pe lucrul cu sinele, în procesul de creatie si discutie fiind necesară o putere maximă de concentrare (ceea ce cu picii alături e aproape imposibil ). Activitățile se organizează în fiecare sâmbătă, de la 10:00 la 13:00.

Acest eveniment are drept scop concentrarea energiei feminine în procesul de creație. Sunteți invitate să participați la crearea frumosului într-un colectiv de femei cu experiențe diferite și din domenii diferite, dar cu o dorință comună de a se regăsi, a se autocunoaște și relaxa printr-o modalitate diferită de cea din sălile de sport, ieșirile în oraș sau privitul televizorului.

2) În care participanții direcți sunt mamele cu copii și care își propun armonizarea relației mamă-copil, sporirea încrederii copilului față de lumea din jur, dezvoltarea ulterioară armonioasă a copiilor, crearea spiritului de echipă și dezvoltarea aptitudinilor copilului de a conlucra cu lumea înconjurătoare. Activitățile se organizează de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00.

,,Tot ce trebuie să iei cu tine este sufletul . Pentru că cea mai frumoasă și profundă exprimare a gândurilor se realizează prin artă… Creația artistică a fost dintotdeauna limbajul de comunicare între generații. Prin artă ne facem nemuritori. Prin artă ne vindecăm de boli ascunse. Prin artă ne tratăm sufletele. Prin artă ne educăm copiii și îi ajutăm să aiba o dezvoltare armonioasă, să se manifeste creativ, să își asculte inima și să creasca oameni buni și înțelepți”, ne comunică AVI Centru.

Sunteți bineveniți, cu mult entuziasm și dragoste, la AVI Centru, pe Bulevardul Mircea Cel Bătrân 39, la intrarea dinspre Neokinetica!

Aflați mai multe detalii la numerele de telefon: 076090160; 079842544.

Accident grav pe traseul Bălți-Chișinău. Video
Articolul anterior
Și acum să vină primăvara! Peste 5.000 de persoane s-au distrat la Carnavalul lui Dragobete de la Underland Wine & Music Fest
Articolul următor
Alte articole interesante