Șapte elevi au fost răniți după ce o fată de 13 ani a deschis focul într-o școală din Rusia

Groaznicul incident a avut loc azi dimineața. Elevii au fost răniți după ce minora a deschis focul în timpul unui repaus într-o școală din regiunea Shadrinsk, Kurgan.

separator

„În această dimineață, într-o școală din Shadrinsk, în timpul unei pauze, o fată de 13 ani, dintr-un pistol pneumatic, care îi aparținea tatălui ei, a tras de mai multe ori provocând vânătăi și leziuni la șapte elevi din clasa a VII-a. În prezent o grupă operativă de investigație stabilește motivele incidentului. Instituția de învățământ funcționează în regim normal.”, a explicat ofițerul de presă al departamentului de interne pentru TASS.
La fața locului a fost o echipă de medici care a examinat elevii răniți, majoritatea nu necesitau spitalizare. Potrivit datelor preliminare, unul dintre elevi a fost preluat de ambulanță, însă nu s-a menționat diagnosticul și starea lui. Biroul Ombudsmanului pentru drepturile copilului din regiunea Kurgan a informat TASS că ombudsmanul a plecat la fața locului pentru a afla detalii despre ceea ce sa întâmplat.

Sursa

Kate Upton a publicat fotografii de la nunta sa din Italia
Articolul anterior
Moldova a măi bătut un record mondial! Presa internațională: ,,12 artiști au muncit 2500 de ore pentru a crea această operă de artă”
Articolul următor
Alte articole interesante