Șapte prietene au cumpărat o casă de vis, în care planifică să locuiască împreună la bătrânețe

Plimbându-se după serviciu, fetele își imaginau, cum ele vor construi o casă și la bătrânețe vor locui toate împreună. Dar soarta le-a făcut o surpriză și, peste 10 ani, cele 7 femei au cumpărat împreună o casă imensă nefinisată. Ele au decis să își transforme visul în realitate, fără să mai aștepte vârsta înaintată. S-a întâmplat în provincia chineză Guangdong, în apropierea orașului Guangzhou.

„La început era doar o glumă. Noi visam că vom avea un loc, unde ne vom aduna când vom împlini 60 de ani și vom trăi împreună când vom ieși la pensie”, spune una dintre cele șapte prietene.

Atunci când una din ele a dat peste un anunț de vânzare a unui conac imens, fetele s-au decis să îl cumpere. Anume în acest colțișor îndepărtat de civilizație, ele au ales să-și realizeze visul.

Desigur, lucrările de construcție au fost realizate de profesioniști, dar ele au amenajat conacul. Datorită unei suprafețe destul de mari (peste 700 de metri pătrați), fiecare dintre ele a avut spațiu pentru a-și amenaja propriul colțișor după plac.

Încă din tinerețe, fetele își doreau o locuință de unde să admire priveliștea minunată de după geam, de aceea au instalat nu doar ferestre panoramice mari, dar și o verandă de sticlă care pare că plutește în aer.

La primul etaj, proprietarele au amenajat o zonă comună, unde au găsit loc pentru bucătărie, o sufragerie încăpătoare, unde se adună uneori cu familiile, prietenii și rudele.

Tot acolo a fost amenajată și o cameră de zi confortabilă, în care decorul principal sunt ferestrele din podea până în tavan, care este la fel din sticlă. Aproape tot mobilierul a fost adus din călătoriile făcute prin lume. Astfel, în casă pot fi văzute elemente de interior din India, Maroc și alte țări.

Nu departe de casă, femeile au construit o zonă de odihnă în aer liber și o căsuță originală de ceai. Femeile au investit peste 580 de mii de dolari, dar au rămas foarte mulțumite de rezultat.

În ciuda faptului că casa este deja gata, fiecare dintre prietene are propria familie și toate trăiesc în orașe diferite ale țării, de aceea ele visează că vor locui în acest conac frumos peste 10-20 de ani, când copiii vor crește. Între timp, ele se adună în casa visurilor lor pentru a sta de vorbă, a bea un ceai, a găti ceva împreună pe grătar și a petrece timpul plăcut.

„Astfel de oameni se întâlnesc foarte rar. Este dificil să găsești 7 oameni ale căror hobby-uri și interese sunt atât de asemănătoare. Ele nu bârfesc, nu vorbesc constant despre magazine, cumpărărturi și fleacuri, ca și alte fete. Le place să se întâlnească pentru a studia diferite subiecte, de exemplu mecanica cuantică sau Universul… Le este interesant și vesel împreună și această stare a lor de spirit este contagioasă”, povestește o fostă colegă a celor 7 prietene.

sursa: www.eushtiu.com

Orașul Chișinău împlinește astăzi 585 de ani de la prima atestare documentară
Articolul anterior
Cele mai frumoase fotografii cu familia regală realizate de Kate Middleton
Articolul următor
Alte articole interesante