Sărbătoare de neuitat de ziua lui Gabriel Stati. Marcel Pavel și alte vedete au încins atmosfera

Surprizele s-au ținut lanț la ziua de naștere a omului de afaceri moldovean Gabriel Stati, care a împlinit 45 de ani, pe 30 septembrie. Omul de afaceri și-a sărbătorit luxos ziua de naștere în compania iubitei sale, Anastasia Fotachi, dar și a zeci de vedete, prieteni şi invitaţi de seamă care au venit la grandioasa petrecere organizată într-un local din Capitală.

Oaspeții s-au delectat cu muzică bună, în prezența unor valoroase personalități. La eveniment au participat artiști de renume precum Vakhtang Kikabidze, Marcel Pavel, formația Zdob și Zdub și alții.

În ziua aniversării, moldoveanca i-a dedicat un mesaj plin de dragoste iubitului ei: ,,Happy Birthday to you , My love”, a menționat Anastasia în dreptul unei poze în care apare alături de jumătatea sa.

Mai multe imagini au apărut pe rețelele sociale ale modelului Anastasia Fotachi.

Anastasia Fotachi si Gabriel Stati sunt împreună de aproape trei ani. Modelul basarabean și omul de afaceri formeaza unul dintre cele mai cunoscute si apreciate cupluri din showbizul autohton.

Un bărbat dat dispărut acum 30 de ani s-a întors acasă. Familia îi făcea parastase, vecinii îl credeau plecat cu o femeie
Articolul anterior
Îngrijirea tenului în timp de toamnă.
Articolul următor
Alte articole interesante