Sărbătorim 10 ani de Top Shop cu Oferte speciale de până la -80%!

De 10 ani Top Shop este alături de tine! Timp de un deceniu Top Shop a reușit să intre în mii de case și să-ți demonstreze cât de mult ți-a ușurat viața.

separator

Top Shop ne aduce marea veste:

An de an am încercat să-ți oferim cele mai calitative produse, indispensabile pentru fiecare locuință. Pentru că este o aniversare frumoasă și simbolică credem că cel mai inedit mod de a sărbători acest eveniment și de a îți arăta încă odată cât de mult apreciem fidelitatea clienților noștri, am decis să venim cu Oferte speciale de până la -80% la peste 100 de produse. De asemenea, garantăm de la -10% Reducere la brandurile Rovus, Walkmaxx și Wellneo.

Dar, asta nu e tot! Lansăm și o TOMBOLĂ SPECIALĂ „Top Shop este de 10 ani alături de tine”. Pentru a participa este nevoie doar să procuri bilet, prețul acestuia fiind de doar 29 lei. Ai ocazia să câștigi:

Locul I – Produse Top Shop în valoare de 10.000 Lei

Locul II –Dispozitiv pentru masaj Wellneo Shiatsu 5în1

Locul III – Mop cu abur Rovus Nano

Locul IV – Ghete Walkmaxx Fit Signature

De asemenea, cu această minunată ocazie, dorim să vă MULȚUMIM tuturor celor care sunteți clienți fideli Top Shop Moldova, iar pe cei care încă nu ne cunosc sau ezită să o facă, îi așteptăm cu mare drag în marea noastră familie.

Fii pe fir și sărbătorește cu noi 10 ani de activitate. Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de Oferte este să accesezi pagina top-shop.md, să vizitezi magazinele Top Shop din toată țara sau să apelezi la numărul 022 264 193. Shopping plăcut tuturor!

Tinerii studioși plecați peste hotare sunt îndemnați să participe la concursul național „Gala Studenților Originari din Republica Moldova”!
Articolul anterior
Vino la IarmarEco, mâine, 4 octombrie, în parcul ,,Alunelul”!
Articolul următor
Alte articole interesante