Sărbătorim 10 ani Delimano cu Oferte speciale la produsele de TOP!

Anul acesta brandul Delimano marchează 10 ani de activitate. De 10 ani gătim împreună cu Delimano! În acești 10 ani, Delimano a intrat în mii de bucătării și ne-a ușurat viața cu produse de calitate înaltă.  Cu toții știm că bucătăria este un loc special în fiecare casă. Aici pregătim bucate pentru cei dragi, petrecem timp alături de familie, ne pregătim de cele mai de suflet sărbători și creăm amintiri unice… și în toate aceste clipe timp de 10 ani Delimano a fost alături de noi!

separator

În acest deceniu, Delimano a reușit să devină o familie imensă și să se bucure de peste 12.000.000 de clienți mulțumiți. Marea aventură a început în anul 2010 și de atunci compania continuă să ne cucerească bucătăriile și să ne ofere cele mai inedite produse.

Iar pentru că e sărbătoare în marea familie Delimano bucură-te de Reducere de -10% la absolut toate produsele din gama Delimano, precum și o mulțime de Oferte speciale de până la -57%.

Aveți parte de -50% Reducere la friteuza cu aer cald Delimano albă – Ediție LIMITATĂ, -30% Reducere la mașina de tocat + CADOU mixer manual, -50% Reducere la robotul de bucătărie Delimano PRO, -57% Reducere la setul de cuțite, -38% la oala multifuncțională 18în1. Dar asta nu e tot, la achiziția unei cratițe, tăvi rotunde sau tigăi din gama Delimano FiveStar Legend beneficiați de Cadou garantat – blender manual Joy în valoare de 399 Lei. Ofertele sunt valabile TOATĂ LUNA SEPTEMBRIE.

Dar, nici asta nu e tot, ca la 10 ani lansăm TOMBOLA „Delimano 10 ani ”. Pentru a participa este nevoie doar să procurați bilet, prețul acestuia fiind de doar 29 lei. Aveți ocazia să câștigați:

Locul I – Produse Top Shop la alegere în valoare de 10.000 Lei

Locul II – Blender cu funcție vacuum 5în1 Delimano MultiFresh în valoare de 2999 Lei

Locul III – Friteuză cu aer cald Delimano Air Fryer în valoare de 2999 Lei

Locul IV – Mașina de tocat Delimano Joy în valoare de 1999 Lei

De asemenea, cu această minunată ocazie ne dorim să vă MULȚUMIM tuturor celor care sunteți clienți fideli Delimano, iar celor care încă nu ne cunosc sau ezită să o facă îi așteptăm cu mare drag în marea noastră familie.

Fiți pe fir și sărbătoriți cu noi 10 ani de activitate. Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de Oferte este să accesați pagina delimano.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul 022 264 193. Shopping plăcut tuturor!

   

Interpretul Gabriel Nebunu a vorbit despre lupta sa cu virusul Covid-19
Articolul anterior
Video! Dana Markitan și Radu Zaplitnîi au realizat, în premieră, un videoclip împreună! Vezi cui îi este dedicată piesa ,,Odă vieții”
Articolul următor
Alte articole interesante