Sărbătorim 10 ani Dormeo în Moldova cu Oferte speciale la produsele de TOP!

Deja de 10 ani, Dormeo este alături de noi și în tot acest timp a încercat să ne ofere tot ce este mai bun: ,,An de an am crescut, ne-am dezvoltat și am trăit cele mai frumoase clipe alături de voi – Oamenii Dormeo! Scopul nostru primordial este să vă oferim cel mai confortabil, cel mai sănătos și cel mai profund somn. Am ajuns în mii de dormitoare din Moldova și v-am demonstrat că fiecare produs Dormeo este creat cu suflet și este menit să vă confere comoditate și căldură”.

separator

Astfel, cu această minunată ocazie ne dorim să vă mulțumim tuturor celor care sunteți clienți fideli Dormeo, iar celor care încă nu ne cunosc sau ezită să o facă îi așteptăm cu mare drag în marea noastră familie. Pentru că ne-am obișnuit să vă bucurăm de fiecare dată cu surprize frumoase, sigur că vă așteaptă Oferte speciale la produsele deja îndrăgite. De 10 ani Dormeo în Moldova vă așteaptă cele mai frumoase surprize – Oferte de până la -60%!

Pentru că somnul sănătos și relaxant depinde în mare parte de salteaua pe care dormiți vă oferim -20% REDUCERE la toate modelele de saltele din gama Dormeo. De asemenea, aveți ocazia unică de a procura topperul Dormeo Renew Natura în Rate, cu 0% COMISION + CADOU pernă. Mai mult, puteți procura set de lenjerie de pat + pernă de la doar 999 Lei. La fel veți avea parte de -50% Reducere la husa cu efect răcoritor, Cuvertura Dormeo, -42% Reducere la umidificator de aer și multe alte Oferte speciale. Veți putea beneficia de Reducerile date doar în perioada 31.07.20 – 31.08.20.

Dar, asta nu e tot, ca la 10 ani lansăm TOMBOLA „Dormeo 10 ani în Moldova”. Pentru a participa este nevoie doar să procurați bilet, prețul acestuia fiind de doar 29 lei. Aveți ocazia să câștigați:

Locul I – Produse Top Shop la alegere în valoare de 10.000 Lei

Locul II – Topper Dormeo la alegere

Locul III – Set din plapumă și pernă în valoare de 2399 Lei

Locul IV – Set din 2 perne în valoare de 999 Lei

Fiți pe fir și sărbătoriți cu noi 10 ani de activitate. Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de Oferte este să accesați pagina dormeo.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul 022 264 195. Shopping plăcut tuturor!

   

Maib inaugurează noul oficiu central digital la Chișinău

Maib, cea mai mare bancă din Moldova, a inaugurat noul său sediu central în inima Chișinăului. Oficiul este situat în vecinătatea Parcului Central „Ștefan Cel Mare și Sfânt” din Chișinău și a fost denumit maib park. Are aspectul unui campus tehnologic din Silicon Valley și este conceput pentru a fi versatil din mai multe perspective:

– consolidează reputația maib ca angajator de top a talentelor în Moldova;

– poziționează maib ca bancă lider cu cele mai bune servicii pentru clienții săi;

– permite lucrul flexibil și agil, lucrul în echipă și colaborarea pentru a crea produse digitale inovatoare;

– evidențiază centrarea maib pe deschidere, transparență și sustenabilitate.

Alina Stoianov a devenit mămică. Emilian Crețu a publicat primele imagini de la maternitate

Actrița Alina Stoianov a devenit astăzi mămică. Ea a adus pe lume o fetiță sănătoasă, iar Emilian Crețu a publicat primele poze de la maternitate.

Emilian a mers la maternitate împreună cu sora sa Nina.

Actorul a dezvăluit ieri că fetița va purta numele Mora.

Sănătate multă și felicitări tuturor cu ocazia acestui fericit eveniment!

Accident grav de autobuz în Italia: Cel puțin 18 morți și mai multe persoane rănite

Un accident teribil a avut loc, marți seară, în Italia. Un autobuz de pasageri a căzut de pe podul care leagă Veneția de Mestre.

S-a întâmplat în jurul orei 19:40, ora Italiei.

Autobuzul în care se aflau mai multe persoane ar fi plonjat de pe o porțiune înălțată de pe Via dell’Elettricità, sfârșind pe linia de cale ferată care trece pe lângă drum, conform rainews.it. 

După ce s-a izbit de pasarelă, autobuzul a luat foc. 

Accidentul s-a produs într-o zonă supraînălțată de pe via dell’Elettricità, autobuzul căzând de la o înălțime de 15 metri și ajungând pe calea ferată.

Trenurile dintre Mestre și Veneția au fost suspendate, în timp ce serviciile de urgență și Poliția au intervenit la fața locului pentru a gestiona consecințele acestui eveniment tragic.

Numeroase ambulanțe și vehicule ale pompierilor s-au deplasat la fața locului. 

Dinamica accidentului nu este deocamdată clară și nici nu se știe dacă a fost vorba de un autobuz turistic sau de un autocar. Nu este încă clar cum s-a produs accidentul și nici dacă a vehiculul implicat este un autocar turistic sau un autobuz. 

Conform ansa.it, cel puțin 40 de persoane sunt rănite.

Bilanțul provizoriu al accidentului în care a fost implicat autobuzul este de cel puțin 18 morți, 15 dintre aceștia fiind deja transferați la morgile spitalelor locale.

Proteste în Germania. Mii de oameni au protestat împotriva restricţiilor impuse pe fondul pandemiei
Articolul anterior
Accident cumplit la Călărași: două femei au murit pe loc, iar un copil se află în stare gravă
Articolul următor