Sărbătorim 10 ani Dormeo în Moldova cu Oferte speciale la produsele de TOP!

Deja de 10 ani, Dormeo este alături de noi și în tot acest timp a încercat să ne ofere tot ce este mai bun: ,,An de an am crescut, ne-am dezvoltat și am trăit cele mai frumoase clipe alături de voi – Oamenii Dormeo! Scopul nostru primordial este să vă oferim cel mai confortabil, cel mai sănătos și cel mai profund somn. Am ajuns în mii de dormitoare din Moldova și v-am demonstrat că fiecare produs Dormeo este creat cu suflet și este menit să vă confere comoditate și căldură”.

separator

Astfel, cu această minunată ocazie ne dorim să vă mulțumim tuturor celor care sunteți clienți fideli Dormeo, iar celor care încă nu ne cunosc sau ezită să o facă îi așteptăm cu mare drag în marea noastră familie. Pentru că ne-am obișnuit să vă bucurăm de fiecare dată cu surprize frumoase, sigur că vă așteaptă Oferte speciale la produsele deja îndrăgite. De 10 ani Dormeo în Moldova vă așteaptă cele mai frumoase surprize – Oferte de până la -60%!

Pentru că somnul sănătos și relaxant depinde în mare parte de salteaua pe care dormiți vă oferim -20% REDUCERE la toate modelele de saltele din gama Dormeo. De asemenea, aveți ocazia unică de a procura topperul Dormeo Renew Natura în Rate, cu 0% COMISION + CADOU pernă. Mai mult, puteți procura set de lenjerie de pat + pernă de la doar 999 Lei. La fel veți avea parte de -50% Reducere la husa cu efect răcoritor, Cuvertura Dormeo, -42% Reducere la umidificator de aer și multe alte Oferte speciale. Veți putea beneficia de Reducerile date doar în perioada 31.07.20 – 31.08.20.

Dar, asta nu e tot, ca la 10 ani lansăm TOMBOLA „Dormeo 10 ani în Moldova”. Pentru a participa este nevoie doar să procurați bilet, prețul acestuia fiind de doar 29 lei. Aveți ocazia să câștigați:

Locul I – Produse Top Shop la alegere în valoare de 10.000 Lei

Locul II – Topper Dormeo la alegere

Locul III – Set din plapumă și pernă în valoare de 2399 Lei

Locul IV – Set din 2 perne în valoare de 999 Lei

Fiți pe fir și sărbătoriți cu noi 10 ani de activitate. Tot ce trebuie să faceți pentru a beneficia de Oferte este să accesați pagina dormeo.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul 022 264 195. Shopping plăcut tuturor!

   

Creştinii ortodocşi de stil vechi îl prăznuiesc astăzi pe Sfântul Ilie
Articolul anterior
Accident cumplit la Călărași: două femei au murit pe loc, iar un copil se află în stare gravă
Articolul următor
Alte articole interesante