Sărbătorim Ziua Familiei împreună cu Delimano!

Ce înseamnă familia? Momente frumoase și unice petrecute împreună, clipe de neprețuit și bucuria de a împărtăși fiecare clipă a vieții.

separator

Pentru că mesele delicioase de acasă nu se compară cu nimic și tradiția de a mânca gustos se naște în familie, Delimano a decis că este cazul să vă ofere în această zi o MEGA ofertă la setul „Family”. Doar mâine, 15 mai, aveți ocazia unică de a-l achiziționa la prețul de doar 999 LEI, beneficiind de -40% reducere. Cratița Delimano FiveStar Legend, tigaia pentru clătite FiveStar Legend și mixerul manual sunt gata să devină noii membrii ai bucătăriei voastre. Mai mult, la procurarea acestui set primiți CADOU garantat  – tocatorul cu tava detasabila Delimano Brava.

Astfel, de-acum încolo veți mai avea un motiv în plus de a vă aduna împreună cu cei dragi. Puteți transforma fiecare clipă petrecută la bucătărie într-o aventură delicioasă și interesantă. De asemenea, vă puteți uimi familia în fiecare zi cu noi experimente culinare, deoarece acest set conține tot ceea de ce este nevoie pentru a găti delicios. Cu ajutorul mixerului îi puteți alinta pe cei dragi cu diverse copturi delicioase, în tigaia pentru clătite puteți prepara un desert ca la carte iar în cratiță puteți găti orice, cu un pic de imaginație și creativitate. Tot ce vă rămâine este să vă adunați familia și să depuneți puțin suflet în procesul de pregătire a mesei, de restu are grijă Delimano. Nu uitați că oferta este valabilă o singură zi, doar la data de 15 mai.

Mai mult, am mai pregătit o surpriză pentru voi. La procurarea acestui set deveniți automat participanți ai tombolei Delimano, unde aveți ocazia să câștigați un certificat în valoare de 2000 lei. Astfel, nu este timp de stat la dubii, nu ratați marea ocazie.

Oferta este una exclusivă, dat fiind faptul că prețul inițial al setului este de 1697 Lei. Nu ratați minunata ocazie de a-l procura la doar 999 Lei și să primiți Cadou Garantat. Tot ce trebuie să faceți este să accesați site-ul www.delimano.md, să vizitați magazinele Top Shop din toată țara sau să apelați la numărul de telefon 022 264 195. Împreună cu Delimano transformă gătitul într-o tradiție de familie!

Lituania a oferit Moldovei un ajutor umanitar în valoare de circa 20 de mii de euro
Articolul anterior
Ion Ceban a înmânat diplome medicilor români, care au activat la spitalul „Sfântul Arhanghel Mihail”
Articolul următor
Alte articole interesante