Șase copii sunt crescuți doar de tatăl lor, după ce mama i-a abandonat. Împreună putem face lumea mai bună!

Povestea celor 6 copii din Căușeni, abandonați de mamă și crescuți de tată, a început în urmă cu un an, când mama a plecat să-și achite creditul la telefon și nu s-a mai întors.

separator

Șase copii au rămas în grija lui Anatolie Glodea: Nicoleta de 11 ani, Andrian de 10 ani, Valentin de 8 ani, Mihail de 7 ani, Sebastian de 5 ani și Alexandru, care împlinește abia 4 ani în această toamnă. Tatăl muncește în construcții când are ocazia, însă îi este foarte greu să-i lase pe copii singuri acasă, fără supraveghere.

De un an, a învățat să fie și tată și mamă pentru copii. Micuții încearcă să-i dea o mână de ajutor tatălui. Nicoleta fiind și cea mai mare a învățat să gătească. Chiar dacă sunt mici împart treburile casnice.
Deși ascund în inimile lor, dorul de mamă se citește pe chipul copiilor. Anatolie a încercat să o convingă pe soție să revină acasă, la copii.

Ca să facă față cheltuielilor, tatăl își dorește să lucreze, deși are nevoie de un program de muncă care să-i permită să fie aproape de copii.

Și pentru că toți copiii au dreptul la educație, indiferent de mediul din care provin, Farmacia Familiei a donat copiilor un laptop. Împreună putem face lumea mai bună!

Cei care doresc să ofere ajutor acestei familii îl pot contacta pe Domnul Anatolie Glodea, tatal copiilor, la numărul de telefon 0621 49 378.

Ministrul Sănătății nu urmează tratament în Germania
Articolul anterior
Studiu: Copiii pot avea în acelaşi timp atât anticorpi, cât şi Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante