Șase foști și actuali angajați ai MAI, reținuți de SIS, într-un dosar penal privind o ,,pretinsă infracțiune de natură sexuală”

În dimineața zilei de astăzi, Serviciul de Informații și Securitate, Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale, în cadrul urmăririi penale pe un caz ce ține de fabricarea unui dosar penal, pe mai multe capete de acuzare, au reținut 6 foști și actuali angajați MAI.

În fapt, în cadrul urmăririi penale au fost documentate acțiuni ce țin de fabricarea unui dosar penal privind o pretinsă infracțiune de natură sexuală, care ar fi fost săvârșită de un fost angajat MAI.

Bănuiții, folosindu-se de statutul special, ar fi racolat o persoană în vederea denunțării false cu bună ştiinţă și ar fi asistat-o în falsificarea probelor prezentate, cu utilizarea tehnicii speciale.

În cazul în care persoanele reținute vor fi găsite vinovate, acestea riscă pedeapsă penală cu închisoare de la 2 la 7 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii pe un termen de la 5 ani la 10 ani”, se arată în comunicat.

Femeile din Kabul îi sfidează pe talibani. Acestea s-au întors la muncă, la școală și merg din nou singure pe stradă
Articolul anterior
A fost găsită cutia neagră a avionului prăbuşit la Milano. Miliardarul Dan Petrescu ar fi cerut întoarcerea pe aeroport
Articolul următor
Alte articole interesante