Scandal după Eurovision. Câștigătorul concursului, suspectat că ar fi consumat cocaină

Scandal de proporții după finala Eurovisionului. Totul s-a întâmplat după ce în camera verde au fost surprinse imagini în care ar fi fost făcută o linie de cocaină, iar Damiano, câștigătoarul concursului Eurovision 2021, s-ar fi drogat.

Astfel, un jurnalist din Suedia l-a întrebat pe acesta dacă este adevărat.

“Damiano vreau să-ți pun așa întrebare pentru că pe imaginile oficiale ai fost observat în camera verde cum ai fi făcut pe masă o linie de parcă ai fi consumat droguri. Pe internet oamenii spun că tu ai consumat cocaină. Ce a fost, de fapt?”

Câștigătorul Eurovisionului a negat acest fapt și a îndemnat oamenii să nu creadă că este un consumator de droguri.

“Eu nu sunt consumator de droguri, vă rog. Nu am utilizat cocaina, vă rog să nu credeți așa ceva”, a spus Damiano.

Cu toate astea din imagini mai pot fi observate momente în care aceștia au consumat vin spumant în camera verde și au avut cu ei o sticlă de băutură și la conferința de presă.

Italia, reprezentată de trupa rock Måneskin, este marea câștigătoare a concursului Eurovision 2021, datorită votului telespectatorilor, care a răsturnat complet, sâmbătă seara, ierarhia rezultată după o primă jurizare venită din partea țărilor participante.

Finala concursului european de muzică, care a ajuns la a 65-a ediție, s-a desfășurat la Rotterdam, cu 3.500 de spectatori, după ce anul trecut competiția a fost anulată din cauza pandemiei.

sursa

O fetiță de 6 ani a fost la un pas de înec la Lacul Valea Morilor
Articolul anterior
În Franța, au fost raportate trei cazuri de hemofilie după vaccinarea cu serul Pfizer
Articolul următor
Alte articole interesante