SCANDAL ÎN SHOWBIZ: fosta “Mishelle” era cât pe ce să fie atacată în judecată!

1159_2_1312195769“Mishelle”, care nu mai este “Mishelle”, iese la rampă cu declaraţii.

“Această colaborare s-a rupt pentru că m-am săturat deja. Da, este adevărat, eram foarte ocupată cu treburile mele. Da, concertul din Russia a fost ultima mea picatură. Am să revin la muzică, dar un pic mai tarziu. Încă nu m-am gândit la nume, dar cred că va fi numele Mi$ha. Nu regret faptul că nu mai sunt Mishelle.

Producătorul acestui proiect, Vlad Costandoi şi producătorul muzical, Randi de la “Morandi” nu mai vor să audă de Mihaela Ojog. Aceştia au reziliat contractul cu interpreta şi aveau intenţii s-o atace în judecată. Din câte povestesc cei care au lucrat cu ea, interpreta a gustat prea repede din celebritate.  Iată ce declară cel care a investit bani grei în proiectul “Mishelle”:

1“La un moment dat mi-am dat seama că acest proiect dă rezultate doar datorită părţii manageriale. Piesele ajungeau în top-uri, erau bine promovate,  Mishelle a ajuns să fie invitată la evenimente în România şi Rusia.  Problema era că interpreta nu se implica în proiect atât cât era nevoie.”

La un moment dat chiar ne întrebam dacă nu i s-o fi ridicat popularitatea la cap.

“Iniţial, am avut ideea s-o atacăm în judecată. Eram la un eveniment din Rusia care aduna peste o sută de mii de spectatori. După concert, urma să mai susţină un recital la after party, dar Mihaela dispăruse şi îşi deconectase telefonul mobil. Ne-am simţit penibil în faţa partenerilor din Rusia. Nici măcar nu ştiam cu ce explicaţii să venim în faţa lor. Când a apărut, Mihaela  ne-a minţit. Cică tatăl său se îmbolnăvise şi a zburat de urgenţă în Moldova. Bineînţeles, am verificat intrările în Moldova,  şi nu am găsit în listă numele ei.”

60666286 Şi Randi de la “Morandi “, care semna piesele pentru acest proiect, a declarat că nu mai vrea să audă de Mihaela nu şi de “Mishelle”.

“Avea un proiect de promovare în Lituania şi în Rusia. A dispărut  de la un eveniment important şi de atunci ea şi mama ei ne tot mint că aveau probleme de sănătate, după care au încetat să ne mai răspundă la telefon. Îmi pare straniu că are o atitudine atât de neserioasă. Se declara sora noastră. Sub nicio formă în viaţa mea nu voi mai colabora cu Mihaela Ojog. Pentru proiectul Mishelle am găsit o fată foarte frumoasă şi mult mai talentată. Urmează să o cunoaşteţi.”

6066628760666288 60666289 60666290 60666291
Mishelle+feat+Randi+svv6053 mishelle2

Ascultă noua piesă semnată de o altă Mishelle
Articolul anterior
Dianna Rotaru ia calea mănăstirilor
Articolul următor
Alte articole interesante