Scandal în timpul unui zbor spre Spania. 30 de turişti beţi care s-au bătut în avion, întâmpinaţi de poliţie pe aeroport

30 de turişti din Marea Britanie au fost implicaţi sâmbătă într-un scandal de proporţii, într-un avion care se îndrepta spre Spania. Aceştia au început să se certe şi să se bată, în văzul tuturor ceilalţi pasageri, echipajul fiind nevoit să cheme de urgenţă poliţia la aterizare. Două persoane au fost arestate.

Scandal în timpul unui zbor spre Spania. 30 de turişti beţi care au făcut scandal şi s-au bătut în avion, au fost întâmpinaţi de poliţie pe aeroport

Controlorii de trafic aerian din Spania au susținut că aproximativ 30 de „britanici beți” au fost implicați sâmbătă într-o ceartă la bordul unui zbor de la Bristol la Costa Blanca. Situația a devenit atât de scăpată de sub control pe avion, încât echipajul a fost nevoit să solicite prezența poliției pe aeroportul din Alicante, relatează Mirror, conform Observator.

Nu se cunosc motivele încăierării

Controlorii de trafic aerian au declarat pe contul lor de Twitter: „Zborul din Marea Britanie care sosește la Alicante solicită prezența poliției la sosire din cauza unor probleme cu aproximativ treizeci de pasageri beți. Se pare că a fost o luptă la bord. Este o prioritate, scurtaţi manevrele acolo unde este posibil și coordonați-vă aterizarea cu poliția. Reamintim sprijinul nostru pentru echipajele și pasagerii care trebuie să sufere aceste situații”.

Potrivit presei spaniole, atât pilotul, cât și organizatorul călătoriei au solicitat prezența poliției „în fața situației necontrolate care a avut loc la bord”. Se spune că cei implicați se certau pe culoar.

La sosire, mulți dintre presupușii pasageri implicați au fost interogați de poliție, dar se înțelege că doar două persoane au fost arestate și nu se știe dacă cineva a fost pus sub acuzare.

Ce se întâmplă acum cu rebelii de la Wagner: Putin nu scoate un cuvânt. Rușii se tem că Prigojin va fi asasinat
Articolul anterior
Un general rus, deputat în Duma de Stat, mesaj categoric pentru liderul Wagner: „Un glonț în cap este singura lui salvare”
Articolul următor