Scandal într-un cimitir, după ce rudele au deschis sicriul unui mort de Covid-19

Scandal la un cimitir din județul Suceava. Rudele unui bărbat de 41 de ani, care a murit din cauza coronavirusului, au deschis sicriul sigilat în care se afla trupul neînsuflețit.

separator

Familia susține însă că omul nu a fost ucis de virus, ci a murit de cancer.

Rudele bărbatului de 41 de ani, din orașul Gura Humorului, s-au ales cu dosar penal pentru „zădărnicirea combaterii bolilor”. Acestea sunt acuzate că au deschis sicriul sigilat în care se afla trupul bărbatului decedat, infectat cu Covid-19.

Bărbatul a stat internat la Spitalul Județean Suceava cu probleme grave de sănătate, avea cancer, dar în timpul spitalizării a fost confirmat și cu Covid-19.

Luni seară, rudele au preluat sicriul de la morgă și după ce au ajuns acasă l-au desigilat pentru a fi privegheat timp de trei zile.

În cursul zilei de marți polițiștii au fost alertați de localnici despre cele petrecute și s-au deplasat imediat la fața locului. Totodată, în acest caz au fost sesizați și reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Suceava. Sicriul a fost resigilat și bărbatul a fost înmormântat, raportează realitatea.net.

Noi reguli pentru locuitorii Capitalei, în contextul situației epidemiologice Covid-19
Articolul anterior
În Moldova nu a fost înregistrat niciun caz de reinfectare cu Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante