Scandal într-un troleibuz din Capitală, după ce taxatoarea a cerut încă 2 lei pentru bicicleta unui copil

O femeie a intrat într-un troleibuz împreună cu fiul ei, care avea o bicicletă. Taxatoarea a cerut încă doi lei, pentru copil și bicicleta sa. Femeia a achitat pentru cel de-al doilea bilet, însă ulterior a considerat că nu trebuia să o facă și a pornit un conflict îndată.

separator
Taxatoarea aduce acuzații la adresa mamei, spunând că i-a fi stricat telefonul, iar fi rupt mai multe bilete și ar fi încercat să-i ia banii încasați de la alți pasageri. Pentru a se apăra, taxatoarea ar fi mușcat-o de mână pe femeie. Femeia ar fi ieșit din troleibuz, numai după ce un pasager ar fi spus că va chema poliția dacă nu se calmează. Victima roagă, prin intermediul postării ei, persoanele care au recunoscut-o pe femeia din imagini să-i ofere detalii despre ea, pentru a putea depune o plângere la poliție, raportează echipa.md.

Potrivit regulamentului RTEC, pasagerii care au asupra lor bagaje, este necesar ca pentru fiecare din acestea să procure un bilet de călătorie. La transport se admit bagaje cu gabarite în limitele 60x40x20 – 100x50x30 cm şi cu greutatea de cel mult 60 kg. Biletul pentru transportarea bagajului se procură la conducătorul vehiculului sau la taxator. Pentru transportarea bagajelor de mână ( obiecte cu greutate de până la 30 kg) care au gabarite ce nu depășesc 60x40x20 cm și care nu incomodează alți pasageri plata nu se percepe.

Nu există scuze! A slăbit 50 de kg datorită motivației primite în cadrul Taberei de Detox
Articolul anterior
Accident violent pe traseul Pârlița – Fălești
Articolul următor
Alte articole interesante