Scandal la Hollywood. Abia i-a murit soția, dar s-a mutat deja cu sora ei

Naya Rivera, celebra actriță din serialul de succes Glee, s-a stins din viață în luna iulie, înecată, după ce a ieșit la o plimbare cu barca cu fiul ei. La doar două luni de la moartea ei, soțul și sora ei sunt în centrul unui scandal uriaș la Hollywood, după ce s-ar fi mutat împreună.

separator

Naya Rivera, celebra actriță din serialul de succes Glee, s-a stins din viață în luna iulie, înecată, după ce a ieșit la o plimbare cu barca cu fiul ei. La doar două luni de la moartea ei, soțul și sora ei sunt în centrul unui scandal, după ce s-au mutat împreună.

Fotomodelul Nickayla Rivera(25 de ani), sora actriței Naya Rivera, și fostul soț al actriței din ”Glee”, actorul Ryan Dorsey (37 de ani) au devenit inseparabili după moartea acesteia. Deși Nickayla pare foarte afectată de dispariția subită a surorii ei, fanii sunt șocați după au văzut imagini cu ea și cu soțul actriței, ținându-se de mână.

Ba mai mult, se pare că cei doi s-au mutat deja împreună, într-o locuință din California pe care au închiriat-o împreună pentru a-l crește pe Josey, copil pe care Ryan Dorsey îl are cu Naya.

”Par să se simtă bine unul în compania celuilalt și, evident, se ajută în această perioadă pe care o trăiesc.”, a povestit un martor care i-a văzut într-un supermarket, potrivit sursei citate.

Cu toate acestea, fanii au început să creadă că între cei doi nu e doar o prietenie, ci că ar fi ceva mai mult, ba chiar o poveste de iubire și sunt revoltați. Ei i-au criticat asupru pe cei doi, considerând că e o lipsă de respect să înceapă o relație la doar două luni de la moarea Nayei, scrie presa.

Potrivit Daily Mail, Nickayla Rivera și Ryan Dorsey au fost surprinși în repetate rânduri împreună, cei doi fiind văzuți ba la cumpărături, ba ținându-se de mână la mall, ba în timp ce se îl ajuta pe Ryan să se mute. Mai mult de atât, se pare că cei doi sunt de nedespărțit de când sora tinerei și fosta soție a acestuia a murit, iar ori de câte ori pleacă de acasă, cei doi pleacă împreună.

Ryan Dorsey a reacționat imediat la zvonurile apărute despre ei, precizând că i se par absurde. El a confirmat că sora actriței s-a mutat cu el și cu fiul lui, dar a negat că ar avea o relație.

Actorul în vârstă de 37 de ani a mai făcut referire la oamenii care fac tot felul de supoziții despre familia Rivera „când nu știu aproape nimic despre ei”. „Este cu adevărat trist că aceasta este lumea în care trăim, în care oamenii sunt crescuți crezând că este ok să răspândească ură, în general, în special atunci când fac declarații despre o familie care s-a confruntat cu o tragedie care este atât de greu de imaginat”.

Nickayla(36 de ani), sora actriței Naya Rivera, a refuzat să comenteze pe marginea relației ei cu Ryan, ci a precizat că în acest moment este să aibă grijă de Josey, fiul regretatei vedete. „În cel mai întunecat moment al vieții mele, singurele lucruri care sunt importante pentru mine sunt familia și prietenii mei. A fi alături de nepotul meu este important. Nu mă preocupă cum arată lucrurile pentru că nimeni nu poate vedea fiecare moment chinuitor pe care noi îl îndurăm. Am învățat că ceea ce contează cel mai mult este să arăți compasiune și nu să îi judeci pe alții.”

Naya Rivera și Ryan Dorsey au fost împreună patru ani de zile, între 2014-2018. În 2015 au devenit părinții unui băiețel, pe care Naya îl numea ”cea mai mare realizare”, iar în 2018, cei doi au divorțat.

Rivera a închiriat o barcă pe 8 iulie și a plecat împreună cu fiul ei în vârstă de cinci ani pe un lac aflat la 50 de kilometri de Los Angeles. Pentru că nu a reapărut, în aceeași zi au început căutările cu scafandri și elicoptere. Copilul a fost găsit dormind, în barcă. Purta vestă de salvare. Cinci zile mai târziu a fost găsit și trupul neînsuflețit al actriței.

„Pe baza locului în care a fost găsit, caracteristicilor fizice și hainelor și având în vedere că nicio altă persoană nu a fost dată dispărută în zonă, suntem convinși că trupul pe care l-am găsit este al Nayei Rivera. Detectivii au ajuns la concluzia că nu sunt indicii că ar fi fost comisă o crimă sau că ar fi vorba de o sinucidere”, a declarat Bill Ayub, șeriful districtului Ventura.

Naya Rivera este cunoscută pentru rolul Santana Lopez din serialul „Glee”, pe care l-a interpretat între anii 2009 şi 2015 şi care i-a adus nominalizări la Screen Actors Guild Awards, Grammy şi Teen Choice Awards. Ea a mai jucat în „Devious Maids” şi „Step Up: High Water”.

sursa: www.libertateapentrufemei.ro

Zinaida Greceanîi s-a tratat de Coronavirus și a revenit la muncă
Articolul anterior
Video! Guz ne surprinde cu un nou videoclip în care apare alături de soția sa și fetițele gemene ale cuplului
Articolul următor
Alte articole interesante