Scandal pe Instagram între influencerii moldoveni, cu zeci de mii de fani

Scandal pe Instagram-ul moldovenesc! Câțiva influenceri de la noi susțin că un alt influencer, din spirit de rivalitate, angajează hackeri ca să le șteargă pagini și concursuri pe Instagram.

Bloggerița Ella Chistol, cu peste 150 mii urmăritori pe Instagram, susține că a identificat cine este ,,răufăcătorul”. Împreună cu bloggerii Dan Ionita și Katy Black, Ella a ajuns la concluzia că Daniela Cheltuitor este cea care apelează la hackeri pentru a le face rău, lor și altor influenceri.

Printre victime, s-ar regăsi inclusiv Emilian Cretu și Elena Dumitras.

„Acum câteva zile a fost șters contul meu de Instagram cu peste 150 de mii de urmăritori, iar voi tot îmi spuneți să nu fiu tristă căci după ploaie vine soare. Întrebarea mea este: cu curcubeu sau cocostarc? Contul a fost sters de către o persoană care se ascunde sub numele de „stergem.concursuri”, iar el a postat pe story video si foto confirmare ca a făcut acest lucru. Noi, toti bloggerii ne-am unit si am facut rost de o conversatie, unde el, sterge concursuri, discuta cu domnisoara care încurcă curcubeul cu cocostârcul, Daniela Cheltuitor. Ei se cunosc foarte bine și se întâlnesc foarte des, iar Daniela îi dă indicații pe cine să șteargă, îi transmite linkuri și șantajeaza bloggerii. Chiar si Emilian Cretu, care a ajutat-o sa creasca pe Instagram, este si el în această listă. Acest video nu va întoarce contul meu de Instagram, dar măcar voi nu veți participa la concursuri false”, povestește Ella în videoclipul postat pe pagina de Instagram a soțului său.

Daniela Cheltuitor a venit, la rândul ei, cu o reactie:

„Cineva face show și de mult timp își dorește să dispar. În spatele la camera nici 1% nu se cunoaște care este realitatea”, spune Daniela. 

„Toata lumea mă întreabă de ce nu ies în story dupa acel videoclip postat. Sincer, chiar stăteam si mă gândeam, să continui showul mai departe, sau nu? Dar cred că o să mă retrag puțin și o să merg să rezolv problema pe cale legală pentru ca acuzațiile care le-am primit la adresa mea sunt false. O să merg până la capăt să vedem care este realitatea”, susține Daniela, în story. 

Două surori de 14 și 15 ani, vândute cu 13 mii euro și obligate să se căsătorească
Articolul anterior
Ministerul Sănătății a aprobat Ghidul actualizat privind reabilitarea medicală a pacienților cu infecția Covid-19
Articolul următor
Alte articole interesante