Scandal în showbiz-ul rusesc. Andrei Malahov a făcut-o ,,femeie ușoară” pe actrița Natalia Rudova

Natalia Rudova îl dă în judecată pe Andrei Malahov și nu se va opri până emisiunea acestuia «Прямой эфир» va fi scoasă din emisie. Actrița nu se poate liniști după ce imaginea ei a apărut în emisiunea lui Andrei Malahov care era dedicată, chipurile, ,,fetelor de escortă” din showbusiness-ul rusesc.

separator
Actrița jignită a angajat un avocat și a lansat o petiție pentru a închide programul scandalos al showmanului. După Natalia Rudova, și artista Olga Seryabkina și actrița Nastasya Samburskaya și-au exprimat public indignarea. Fetele vor să îl dea afară pe Malahov de la postul Rusia 1.

Natalia Rudova a chemat publicul să boicoteze emisiunea lui Malahov și a cerut semnarea unei petiții pentru a închide transmisia live. Actrița a angajat un avocat, care să o reprezinte în instanțele de judecată.

„În încercarea de a ridica ratingul programului său, Andrei Malahov a întrecut toate limitele. A asociat așa-numitele „persoane cu responsabilitate socială scăzută” cu oameni publici, decenți, care câștigă bani într-un mod decent. El a prezentat toate aceste expresii calomnioase și ambigue, discreditând onoarea mea”, s-a plâns Rudova.

,,Trebuie să scriu această postare. Un post de rușine pentru oamenii care lucrează pe canalul federal, care se poziționează ca un program de știri și este urmărit de toată Rusia. Din care pot scoate contextul și pot face pseudo știri din el, care duc la consecințe teribile. Nimeni la vremea noastră nu se gândește la onoarea unei persoane și la ce poate duce. Menționând în transmisia lor murdară câteva nume de oameni celebri, cinstiți, doar pentru a ridica într-un fel ratingurile și pentru a atrage atenția asupra persoanelor necunoscute despre care vorbesc acolo, care nu sunt interesate de nimeni, încearcă să facă cel puțin câteva lucruri fără să se gândească la consecințe. Vorbesc despre transmisia live cu Malahov. Mi-ai introdus numele și numele prietenei mele în acest program despre femeile ,,ușoare”. Nu-ți pasă, nu-ți pasă! Dar mie îmi pasă! Familiei mele îi pasă! Ai acționat foarte inteligent, fără să mă acuzi, însă ai inclus în emisiune o grămadă de videoclipuri și fotografii din vacanța mea cu prietenele mele, în costume de baie”.
Actrița îl acuză pe Andrei Malahov, spunând că acesta, chiar el, a sunat-o după o emisie și i-a propus o relație cu un oligarh, și nu doar ei, ci și altor fete.

,,Dar iată, ceea ce pot cu siguranță să spun este că eu sunt o fată care a obținut totul singură, fără niciun sprijin, onoarea căreia ai încercat să o discretizezi. Andrei, nu m-ai sunat tu după serialul «Татьянин день» și m-ai oferit să mă prezint oligarhului, la care ai primit refuzul meu categoric? Și nu numai eu. Sunt sigur că multe fete talentate, frumoase și de succes îmi vor confirma cuvintele. Trebuie să ne sprijinim reciproc și să punem capăt acestei mizerii. Toată lumea ar trebui să fie responsabilă pentru cuvintele proprii! Rușine pentru tine, pentru ceea ce faci. Rușine pentru toți cei implicați! Vorbești despre oameni care nu au onoare? Tu ai uitat ce este onoarea și ce este demnitatea!”, a mai scris Natalia Rudova.

De ce te doare capul când ți-e foame?
Articolul anterior
,,Necazul” unei artiste din Moldova: ,,Mai multe doamne m-au rugat să le dau bloc soților lor că sunt înnebuniți după mine”
Articolul următor
Alte articole interesante