Scapă ușor de frica de avion! Nu fi aviofob!

Dacă încă mai alegi să călătorești cu un mijloc de transport terestru, din frica de a urca în avion, să știi că te înscrii în lista aviofobicilor.

separator

Această tensiune psihologică se explică prin faptul că nu accepți desprinderea de pământ și nu-ți poți scoate din minte ideea unei prăbușiri, deși toate statisticile confirmă că riscul de a muri într-un accident de avion e foarte mic în comparație cu riscul de a muri într-un accident rutier.

Anul 2017 a venit cu rezultate impecabile. În istorie se atestă ca fiind cel mai sigur an pentru aviația comercială, potrivit  Reuters, care face referire la datele Aviation Safety Network.

To70 a estimat că rata accidentelor fatale pentru zborurile comerciale mari de transport de pasageri este de un accident fatal la 16 milioane de zboruri.

Dacă vrei să depășești frica de avion și să ai parte de un zbor confortabil până la destinație, specialiștii vin cu unele sfaturi:

1. Înainte de zbor, ia pastile homeopate care te ajută să depășești mai ușor experiența zborului.

2. Hidratează-te cât mai mult. Poți servi apă, sucuri, un pahar de vin, și mai puțină cafea sau băuturi alcoolice tari, care te vor deshidrata și, astfel, se va intensifica senzația de frică.

3. Ia-ți cu tine o carte interesantă, pentru care nu ți-ai făcut timp până acum.

4. Nu ezita să comunici cu vecinii de zbor. Schimbul de exeperiențe se poate adeveri a fi unul foarte antrenant și va reduce substantial din timpul de zbor.

5. Adoptă o atitudine pozitivă

6. Nu te gândi la accidente și catastrofe. Imaginează-ți că în doar câteva ore vei fi la destinație, fără gram de oboseală pe față.

7. Nu evita să zbori cu avionul. Doar zburând vei reusi să învingi acest sentiment.

În ultimele două decenii, decesele produse ca urmare a accidentelor aviatice au scăzut în mod constant, comparativ cu accidentele rutiere.

Acesează www.zbordirect.md și rezervă-ți bilet online: ușor, rapid și sigur!

ZborDirect este o Agenție online de bilete de avion low cost. Marca comercială și site-urile zbordirect.com, zbordirect.eu, zbordirect.md, zd.md aparțin companiei OPTIMVEST GROUP, înregistrată în Republica Moldova cu activități în domeniul rezervărilor bilete de avion și serviciilor anexe transporturilor aeriene. Zboruri directe spre destinații în Europa, America și Asia operate de companii aeriene verificate.

Destinații de vis, la un clik distanță!

 

alte Articole interesante

Alte Articole interesante