Scene fierbinți! O moldoveancă joacă rolul principal în cel mai nou videoclip al lui Pepe

Pepe a lansat piesa “Rămâne între noi”, în plin sezon dedicat iubirii şi femeilor. Videoclipul vorbește despre iubirea pasională fără nici un fel de limite şi frontiere care poate îmbrăca în realitate foarte multe forme.

separator

“Piesa nouă şi de ce nu şi videoclipul este despre pasiune, acea pasiune ce izvorăşte din sentimentele intense ce apar atunci când ajungi să trăieşti o iubire ca niciodată pentru o femeie cât o sută. Orice altceva, chiar şi interpretările ar trebui să rămână undeva acolo ascunse, secrete pentru un plus de savoare, de instensitate, de mister”, spune Pepe, potrivit libertatea.ro.

Anastasia Iacub este moldoveanca care joacă rolul principal în povestea interzisă din “Rămâne între noi”. La numai 23 de ani, tânăra moldoveancă are în palmares foarte multe concursuri câştigate inclusiv Miss World Moldova în 2015. Pentru filmări Pepe a luat-o direct de pe platourile emisiunii “Da Sau Nu”, prezentată de Dan Negru la Prime TV Chişinău. Anastasia a fost singura şi totodată cea mai potrivită propunere a lui Dan Petcan, cel care poartă aproape în totalitate întreaga vină despre ce se întâmplă sau şi mai bine spus ce se presupune că se întâmplă în videoclip.

Ce se întâmplă cu corpul tău dacă nu faci sex
Articolul anterior
Cugetări pline de înțelepciune din cultura poporului evreu
Articolul următor
Alte articole interesante