Schimb valutar la Bancomatele MAIB: simplu, rapid şi la orice oră

Din grija pentru clienţi şi din dorinţa de a aduce confortul de a efectua operaţiuni bancare în condiţii de independenţă şi fără necesitatea vizitării unei sucursale sau agenţii bancare, Moldova Agroindbank lansează în premieră în Republica Moldova serviciul de schimb valutar la bancomat.

separator
Astfel, dacă aveţi nevoie să schimbaţi o sumă de bani în numerar, din valută străină (Euro sau Dolari SUA) în lei moldoveneşti, o puteţi face la bancomatele MAIB, fără să staţi în rânduri la casierii şi să contactaţi cu alte persoane. Serviciul este disponibil 24/7, la cel mai bun curs de schimb şi nu necesită card bancar, buletin sau alte documente.

Suma maximă a unei tranzacţii este de 200 EUR sau 250 USD, iar cele mai mici bancnote eliberate de bancomat sunt de 20 MDL. Restul de până la 20 MDL poate fi direcţionat pentru încărcarea contului de telefonie mobilă, direct prin bancomat sau utilizând codul de rest şi instrucţiunile imprimate pe cec.

Primele două bancomate care dispun de această funcţionalitate sunt situate la adresele:
• mun. Chişinău, str. M. Costin nr. 9;
• mun. Chişinău, str. C. Tănase nr. 9/1.
Conectarea altor bancomate MAIB va fi anunţată pe parcurs.

Pentru mai multe informaţii echipa Moldova Agroindbank este la dispoziţia Dvs.prin intermediul Contact Center la numărul scurt 1313. Vă recomandăm să dezinfectaţi mâinile după utilizarea bancomatelor. Sănătatea are prioritate!

,,Eu de azi nu ies din casă, tu ești casa mea”, noua piesă lansată de Carla’s Dreams
Articolul anterior
Ajut. Îmi pasă! O campanie de responsabilitate socială pentru oamenii aflați în dificultate pe timp de pandemie
Articolul următor
Alte articole interesante