Se caută angajaţi pentru joburi cu salarii de 30 de mii de lei

Topul locurilor de muncă ce își caută angajații: Salarii de până la 1500 euro în fruntea clasamentului.

Cel mai mare salariu maxim oferit de agenții economici din țară este de 30 mii lei și este propus pentru ocuparea funcției vacante de diriginte de șantier, potrivit Topului celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM), scrie unimedia.info.

În top urmează salariul de 27 mii lei oferit pentru poziția vacantă de mecanic-șef, dar și salarii de 25 mii lei pentru funcția de maistru și manager proiect.

Salarii de 20 mii lei sunt oferite pentru funcțiile vacante de: operator în sectorul de producție, manager financiar, mașinist la excavator, maistru în construcții, conducător auto și asamblor lemn.

Totodată, salarii ce variază între 19 și 15 mii lei se propun pentru cei care vor ocupa funcțiile vacante de: contabil-șef (ÎS Moldagroservice), lăcătuș automatic, mechanic, electrician sector, medic specialist, director vânzări etc.

Salarii de 14 mii lei sunt propuse pentru ocuparea unei funcții vacante de manager, precum și pentru alte 2 funcții de tehnician.

În baza de date a ANOFM mai sunt înregistrate locuri vacante cu salarii între 13-12 mii lei: administrator, curier, sudor, contabil-șef (Drumuri Orhei SA), asistem medical șef, expert financiar-bancar, inginer tehnolog, tâmplar, betonist etc.

Topul este încheiat cu salariile maxime de 10 mii lei, care se propun pentru o serie de funcții vacante precum: cofetar, medic veterinar, conducător auto, contabil-șef (Mavion Consgroup SRL), contabil (Data Analysis and Processing SRL), programator, muncitor auxiliary, mașinist la autogreder, economist, bucătar, asistent director, expeditor etc.

Preţul unui kilogram de hrişcă a depăşit 30 de lei
Articolul anterior
Un mort şi trei răniţi în urma unui schimb de focuri pe aeroportul din Kabul
Articolul următor