Se propun salarii de până la 30 mii lei. Topul celor mai plătite locuri de muncă din Moldova

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a publicat un nou top al celor mai plătite locuri de muncă care au rămas vacante. Cel mai plătit loc de muncă vacant (15-30 mii lei) declarat la ANOFM este pentru poziția de diriginte de șantier în domeniul construcțiilor.

Postul de muncă este ofertat de compania Ces Comunicații SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău. Compania este în căutare de maistru în domeniul construcțiilor și pentru care se oferă până la 20 mii lei.

27 mii lei sunt oferiți unui mecanic-șef la Danube Oil Company SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Cahul, satul Giurgiulești în domeniul extracției uleiului de floarea soarelui. La fel compania este în căutare de maistru, operator în sectorul de producție, mecanic, operator în sala de cazane, electrician etc, pentru care se oferă de la 9-25 mii lei lunar.

20 mii lei sunt oferite de Magistrala-Nord SRL pentru un contabil, posibil și fără experiență. Locul de muncă este în orașul Drochia și este pentru o persoană cu studii superioare în domeniul finanțelor sau administrativ. 

Compania mai ofertează un loc de muncă vacant pentru poziția de inginer, responsabil de construcția și reparația drumurilor cu utilaje sau tehnică specială și se oferă 15 mii lei.

Spitalul clinic militar central din municipiul Chișinău este în căutare de medici și personal din domeniul medical, pentru aceste locuri de muncă vacante se acceptă personal cu experiență minimă și se oferă 12-17 mii lei.

Salarii de 14-16 mii lei sunt declarate de angajatori pentru locurile de muncă vacante: contabil, inginer în construcții, manager achiziții, șef de schimb, programatori, conducători auto, etc. Mai multe detalii aflați aici.

Italia: Momentul în care telecabina cu 14 oameni se prăbușește în gol
Articolul anterior
Un bărbat, găsit înecat în iazul unei mănăstiri din Strășeni
Articolul următor
Alte articole interesante