Seara femeilor VIP

În preajma sărbătorilor de iarnă, 

separator
când spiritul de sărbătoare ne pătrunde în suflet, cuconada este o perfectă ocazie pentru socializare şi molipsire de bună dispoziţie.

Astfel, salonul de mobilă „CAVIO” și „VIP Magazin” au organizat o seară doar a femeilor. O seară în care femeile povestesc şi împărtăşesc trăirile timpului trecut, pentru a uita de formalităţi şi birou. O seară în care se aleg  din şifonier rochia şi pantofii iubiţi, nu pentru a impresiona sexul puternic, ci pentru a-și  completa starea de bine. 

De această dată, cuconada marca „VIP Magazin” a avut drept prilej prezentarea celor mai noi ţinute, unde eleganţa era elementul definitoriu al glamour-ului. Iar pentru a le aduce bucurii celor nevoiași, reprezentanții revistei menționate mai sus, au organizat un act de caritate.

Evenimentul a fost găzduit de salonul de mobilă „CAVIO”, care a urat fiecărei femei prezente un „Bine aţi venit acasă!”, oferind noutate de atmosferă, eleganţă şi rafinament. Astfel toate doamnele de afacere au petrecut câteva ore în compania prietenelor, cu emoţii pozitive şi zâmbete sincere… O adevărată porţie de relaxare pentru fiecare.

Text: Iulia Arnaut

Horia Brenciu este fanul filmelor pentru adolescenți
Articolul anterior
Doina Chiorescu: „Această boală mi-a fost dată ca o lecție de viață”
Articolul următor
Alte articole interesante