Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își modifică programul de lucru

Începând de luni, 4 ianuarie 2021, Secția Consulară a Ambasadei României la Chișinău își modifică programul de lucru cu publicul. Modificările au fost operate pentru a veni în sprijinul solicitanților de servicii consulare și a putea prelua mai multe cereri și solicitări.

Serviciile consulare precum acte notariale, de stare civilă, paşapoarte, vize şi sesiuni jurământ de credinţă vor putea fi solicitate de luni până vineri, orele 08.00-13.00 şi 14.00-16.00. Eliberarea documentelor de stare civilă, a vizelor va fi posibilă de luni până vineri între orele 08.00-13.00. Paşapoartele vor fi eliberate de luni până vineri, între orele 14.00-16.00.

Programările pot fi obţinute exclusiv prin portalul www.econsulat.ro. Accesul în incinta Secției consulare este permis numai cu mască de protecție, fără simptome asociate infecţiei COVID-19, cu menținerea distanței fizice şi prezentarea e-mailului care confirmă data programării.

În sala de așteptare nu va fi admisă prezența a mai mult de opt persoane, în același timp. Solicitanţii sunt îndemnaţi să nu se prezinte la Secția Consulară însoți de minori.

sursa: www.ipn.md

Fotbalistul moldovean care va evolua în următorii ani pentru campioana Greciei, Olympiacos FC
Articolul anterior
Accident îngrozitor în centrul Capitalei, produs în urmă cu puțin timp
Articolul următor
Alte articole interesante