Secția de votare din Frankfurt anunță că ar putea rămâne fără buletine de vot

Secția de votare din Frankfurt anunță că ar putea rămâne fără buletine de vot. Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt îndeamnă alegătorii să își exprime dreptul la vot la secțiile de votate din Stuttgart și Kassel.

separator

„Stimați cetățeni, vă aducem la cunoștință că, până la orele 10.00, la secția de votare nr. 1/349 din or. Frankfurt pe Main au votat 1.554 de alegători. Dat fiind faptul că secția de votare este asigurată cu un număr maxim de 5.000 de buletine de vot, iar numărul de alegători este foarte mare, recomandăm cetățenilor care se află încă în rândurile de așteptare să folosească posibilitatea de votare și de la secțiile din alte orașe: ex. Stuttgart și Kassel. Mulțumim pentru înțelegere”, se arată în mesaj.

Totuși, moldovenii au format cozi uriașe și la secția de votare din orașul Kassel din Germania.

Potrivit unui moldovean, rândul la secția de votare se întinde pe o distanță de peste 1 km, iar alegătorii își fac griji că nu le vor ajunge buletine de vot, scrie stiri.md.

Câțiva conaționali, stabiliți în partea vestică a Germaniei, ne-au comunicat că au votat la Haga, în Olanda, aici fiind rânduri mai mici.

Foto! Observatorii unei secții de votare din Franța au îmbrăcat ii și cămăși tradiționale
Articolul anterior
Video! Moldovenii din Verona, încurajați cu aplauze de către forțele de ordine italiene pentru disciplină
Articolul următor