Secțiile de votare din Frankfurt pe Main au fost shimbate pe alte adrese

Consulatul General al Republicii Moldova la Frankfurt pe Main informează că în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, în orașul Frankfurt pe Main, vor fi deschise două secții de votare: nr.38/48 și 38/49.

Ambele secții de votare se vor afla pe aceeași adresă și anume: Centrul de Cultură și Congres „Jahrhunderthalle”, Pfaffenwiese 301, 65929 Frankfurt pe Main, transmite deschide.md.

În acest sens, la sediul Consulatului General nu va fi deschisă secție de votare.

Mai jos puteți accesa schema amplasării secțiilor de votare, inclusiv intrările și ieșirea. Alegătorii care se vor deplasa cu automobilele proprii pot utiliza parcările indicate în imagine.

Pentru persoanele care intenționează să utilizeze transportul public comunicăm că, de la Hauptbahnhof Frankfurt acestea pot lua S-Bahn Linie S1 sau S2 până la stația Farbwerke/Jahrhunderthalle, iar de aici – autobuzul nr.53 sau pe jos circa șapte 7 minute.

Secțiile de votare vor fi deschise duminică, în intervalul orelor 7:00-21:00.

Cetățenii moldoveni cu drept de vot, din diferite regiuni ale Germaniei, sunt rugați să consulte comunicatele anterioare atât ale Consulatului General, cât și ale Ambasadei Republicii Moldova la Berlin, pentru a identifica cea mai apropiată secție de votare de locul de trai.

În așa fel va fi redusă semnificativ presiunea pe secțiile de votare aflate la Frankfurt pe Main și Berlin.

O elevă a luat 3 la examen, iar după contestație lucrarea a fost notată cu 8.25
Articolul anterior
O femeie a devenit pentru prima dată mamă la vârsta de 52 de ani
Articolul următor
Alte articole interesante