În sectorul Telecentru va apărea un scuar nou, amenajat pentru odihna și recreerea locuitorilor acestei zone a capitalei

Un nou scuar va apărea în sectorul Telecentru al Capitalei, pe strada Sprâncenoaia. Decizia a fost luată de către consilieri la ședința primăriei capitalei.

separator
Spațiul amenajat în memoria fostului președinte polonez Lech Kaczynski va fi destinat pentru recreerea locuitorilor din această zonă a capitalei.

Guvernul Poloniei a alocat fonduri pentru repararea bibliotecii și a clădirii rezidențiale cu cinci etaje nr. 2/1. În același loc, între două case vecine și în fața liceului Sibirski, există un scuar natural, unde a fost creat un loc de joacă și acum există o zonă de agrement pentru locuitorii zonei.

Astfel, în acest loc va apărea un mini parc bine dezvoltat. După aprobarea deciziei consiliului municipal, se vor stabili limitele suprafeței de 0,05 hectare care va primi statutul de zonă verde.

În acest an, bugetul municipal a alocat 5 milioane de lei pentru a finanța și implementa proiecte de dezvoltare pentru parcuri, scuaruri și alte locuri publice.

Istoria tristă a satului din nordul Moldovei, care a rămas cu un singur locuitor, a apărut pe paginile publicației The New York Times
Articolul anterior
Un bărbat din capitală a fost jefuit de 26.900 lei. Poliția cere ajutorul cetățenilor
Articolul următor
Alte articole interesante