Şedinţă foto sexy cu soţiile militarilor englezi!

Un fotograf din Marea Britanie a decis să motiveze soldaţii britanici să se întoarcă acasă şi a organizat o şedinţă foto sexy cu soţiile acestora. Fotografiile sunt inedite, iar femeile parcă sunt manechine experimentate.

separator

Mai multe soţii de militari au dorit să participe la o şedinţă foto organizată de fotograful hawaiian Daphne Hargrove. Femeile au fost machiate şi au pozat asemeni fotomodelelor profesioniste. Iar multe dintre ele au declarat că vor trimite fotografiile bărbaţilor aflaţi în război, pentru a le reaminti soţilor cine îi aşteaptă acasă.

Potrivit Daily Mail, fotografa a declarat că fiecare femei trebuie să participe la o astfel de şedinţă sexy cel puţin odată în viaţă, deoarece le ajută să iasă din zona de confort.

„Primesc scrisori de mulţumire de la femei spunându-mi că nu s-au simţit niciodată mai frumoase. Creez o legătură cu ele şi mereu mă sună să îmi spună că bărbaţii au primit fotografiile şi sunt încântaţi”, a declarat Hargrove.

Artista este de părere că fotografiile ei înseamnă mai mult decât femei îmbrăcate sumar. Ele le fac pe femei să se simtă frumoase într-o perioadă dificilă pentru ele, în care bărbaţii sunt plecaţi şi nu le pot oferi sprijin.

Sursa: http://www.rtv.net

Vezi primele poze ale Shakirei cu bebelușul!
Articolul anterior
Le-au interzis să decoleze din cauza unor pasageri supraponderali!
Articolul următor
Alte articole interesante