Şeful Secţiei Internare a Spitalului „Sfânta Treime”, infectat cu Covid-19

Şeful Secţiei Internare a Spitalului Clinic Municipal „Sfânta Treime” a fost diagnosticat cu Covid-19.

separator
Informaţia a fost confirmată pentru publika.md de şeful Direcţiei Asistenţă Socială şi Sănătate a Capitalei, Tatiana Bucearschi şi de vicedirectorul spitalului, Gheorghe Străjescu.

Totuşi, nu este clar dacă secţia în care activa medicul a intrat sau nu în carantină. Solicitată telefonic, Tatiana Bucearschi a spus că secţia condusă de doctorul infectat cu noul tip de coronavirus a fost pusă în carantină, iar toţi cei care au intrat în contact cu el sunt monitorizaţi şi, deocamdată, nimeni nu a mai fost diagnosticat cu Covid-19.

Şefa Direcţiei Asistenţă Socială şi Sănătate nu a putut spune cum s-a infectat medicul, însă a menţionat că starea acestuia este satisfăcătoare.

Pe de altă parte, directorul adjunct al spitalului „Sfânta Treime”, Gheorghe Străjescu, a negat faptul că secţia este în carantină şi a dat asigurări că situaţia este sub control, după care a închis telefonul în nas. În această săptămână şi spitalele raionale din Soroca şi Ştefan Vodă au intrat în carantină, după ce mai mulţi medici s-au infectat cu noul tip de coronavirus.

Cum va fi vremea de Paști? Prognoza meteo pentru o lună
Articolul anterior
S-a luat decizia ca la salariile profesorilor pentru luna martie să fie tăiate toate sporurile
Articolul următor
Alte articole interesante