Serghei Lazarev s-a lăudat cu o verighetă, provocând agitație în mediul virtual

O mulțime de zvonuri apar constant despre Serghei Lazarev, în spațiul virtual. Cele mai multe din acestea nu își găsesc confirmarea, deoarece artistului nu-i place să răspândească detalii despre viața sa personală.

separator

Chiar nici despre apariția copiilor, artistul nu le-a vorbit fanilor imediat. Nikita și Anna au apărut la o distanță de 4 ani. Pentru aceasta, Serghei a apelat la serviciile unei mame surogat. În prezent, fiica artistului are 2 ani, iar fiul său a împlinit deja 6 ani.

Cu toate acestea, recent a apărut pe rețea o fotografie neașteptată a lui Serghei Lazarev, în care acesta arată cu bucurie o verighetă pe degetul inelar. Fotografia a provocat o adevărată agitație, abonații s-au grăbit să-l felicite pe artist și să se piardă în a ghici ,,cine este femeia norocoasă care i-a devenit aleasă”.

Cu toate acestea, după ceva timp, artistul însuși a dezvăluit intriga, spunând că felicitările sunt oarecum premature. De fapt, el a încercat o verighetă pentru filmarea unui videoclip, cu tematică de nuntă. 

Recent vindecat a doua oară de Covid-19, ministrul Pavel Voicu a plantat copaci
Articolul anterior
Prințul din Arabia Saudită, aflat în comă de 15 ani, și-a mișcat prima dată degetele de la mână
Articolul următor
Alte articole interesante