Servicii online de traducere a documentelor, cu legalizare notarială și livrare la domiciliu!

În era tehnologiilor modernizate, lansarea de servicii noi cât mai accesibile și comode pentru fiecare cetățean devine o prioritate. Biroul de traduceri CUBUS Translation dezvoltă și implementează condiții noi de deservire, în acord cu cele mai importante necesități ale clienților.

separator

Cu o experiență de succes de peste 13 ani în domeniu, biroul de traduceri CUBUS Translation oferă servicii profesioniste de traduceri atât companiilor, cât și servicii adresate persoanelor fizice.

Din 2007, biroul CUBUS Translation efectuează traduceri în diverse domenii precum: medicina, IT, socio-economic, marketing, juridic, politic, etc.

Iar acum, poți beneficia de servicii online de traducere a documentelor, cu legalizare notarială și livrare rapidă la domiciliu!

Rapid, sigur, profesionist și comod!

Din orice limbă, la un preț avantajos, CUBUS Translation vă ajută să economisiți timpul Dumneavoastră pentru deplasările la birourile de traducere și la notar, deoarece asigură livrarea documentelor acasă (sau la orice altă adresă solicitată).

Traduceri din peste 15 limbi

Poți apela la CUBUS Translation pentru servicii de traduceri din peste 15 limbi: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, portugheză ș.a., în română și retroversiune.

Suport calificat

Comenzile sunt preluate de manageri profesioniști în domeniu, iar serviciile de consultanță sunt gratuite.

Calitate

Capacitatea de lucru în condițiile unui mediu rapid, verificările și comunicările constante asigură îndeplinirea comenzilor calitativ și operativ.

Analiza și traducerea

Trimiteți documente, acte, direct pe email. Imediat după confirmarea online a comenzii, veți fi informat despre timpul necesar traducerii și costul acesteia în dependență de condițiile stabilite (urgent sau standard).

Biroul de traduceri CUBUS Translation efectuează traduceri legalizate notarial pentru acte de studii, programe analitice, adeverinţe, certificate de stare civilă, acte de identitate etc.

Aflați mai multe detalii pe www.cubus.md sau la numărul de telefon: +373 68-64-0001

CUBUS Translation – oferim traduceri legalizate notarial cu livrare rapidă la domiciliu!

Începând cu 1 iulie, Uniunea Europeană își va deschide progresiv granițele pentru toate țările
Articolul anterior
Cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelie, în Moldova
Articolul următor
Alte articole interesante