Serviciul P2P de la FinComBank, acum și pentru deținătorii VISA!

Ai nevoie să transferi bani prietenilor, colegilor sau rudelor, dar nu știi cum să faci asta sigur, comod și rapid? FinComBank S.A. îți vine în ajutor: сu serviciul de la distanță „Transfer de la card la card (P2P)” vei putea efectua transferul bănesc în doar câteva secunde, fără a te adresa la bancă.

separator

Până nu demult de acest serviciu se bucurau doar deținătorii MasterCard Inc.  Acum însă, FinComBank extinde acest serviciu și pentru deținătorii VISA!

Transferul P2P este un serviciu modern, care funcționează  ca o alternativă a transferurilor tradiționale, efectuate la ghișeele băncilor. Acum fiecare poate efectua transferuri bănești printr-un singur click, în orice colț al lumii și la orice oră – simplu și rapid.

Dacă deții cardul VISA sau MasterCard Inc. a oricărei bănci din Moldova, poți efectua transferul P2P direct de pe pagina web fincombank.com, accesând rubrica “Transfer online de la card la card”.  Pentru clienții băncii, acest serviciu  poate fi accesat prin internet-banking, pe pagina web fincompay.com.

Care sunt condițiile de utilizare a serviciului P2P?

Transferurile se realizează de la un card emis de orice bancă din Republica Moldova spre un card valabil al oricărei alte bănci din țară sau de peste hotare. Transferul are loc momentan și poate fi accesat 24/24, tot de ce ai nevoie este un dispozitiv cu conexiune la internet, fie calculator, telefon sau tabletă. Poți efectua transfer în Lei moldovenești, Dolari SUA sau Euro.

Care sunt avantajele acestui serviciu?

  • Transferi bani oriunde te-ai afla;
  • Banii ajung pe cont în cîteva clipe;
  • Serviciul e accesibil 24 de ore pe zi/7 zile pe săptămână;
  • Simplu și ușor în utilizare: trebuie să cunoști doar numărul cardului și numele, prenumele ale destinatarului transferului;
  • Poți efectua transferuri între carduri VISA, MasterCard Inc. sau VISA și MasterCard Inc., după bunul plac, indiferent de banca care le-a emis.

Contul și cardul meu vor fi securizate în mediul online?

Transferul este securizat, deoarece se efectuează cu utilizarea tehnologiei 3D-Secure. Pentru a confirma și a finaliza transferul P2P este necesar să introduceți o parolă unică pe care o primești la fiecare tranzacție printr-un SMS, la email sau prin internet-bancking.

Cu FinComBank S.A. este simplu și util. Beneficiază de serviciu P2P accesând  https://fincombank.com/ro/transfer-online-p2p/ sau prin internet-banking, pe pagina web   fincompay.com. Descoperă serviciile online și lasă-te în grija noastră, căci totul este creat pentru comoditatea ta!

Pentru mai multe informaţii contactați Serviciul de Relații cu Clienții FinComBank:

Теl.: (+373-22) 26-99-99
E-mail: fincom@fincombank.com, website: www.fincombank.cоm

6 modele de pantofi care nu se mai poartă în toamna 2018
Articolul anterior
Antrenament TABATA pentru slăbit rapid
Articolul următor
Alte articole interesante