Sex la înălţime cu sfârşit tragic: au căzut de la etajul 9 în timp ce întreţineau relaţii intime la geam

Un cuplu din Sankt Petersburg, Rusia, întreţinea relaţii sexuale la fereastra unui apartament de la etajul 9, când nenorocirea s-a întâmplat – au căzut împreună, însă doar bărbatul a supravieţuit datorită femeii care i-a ameliorat impactul, scrie gandul.info.

separator
Martorii incidentului au declarat poliţiei locale că l-au observat pe bărbatul dezbrăcat cum s-a întors în clădire, la petrecere. Iniţial, autorităţile au crezut că au de-a face cu o crimă sexuală odioasă atunci când au dat peste cadavrul femeii care era dezbrăcată de la brâu în jos.

De asemenea, au observat un televizor care părea că fusese aruncat de la o fereastră a blocului lângă care a fost găsit cadavrul femeii, crezând astfel că obiectul ar fi putut fi „arma crimei”, relatează 5-TV.

Însă aceste lucruri nu explicau şi de ce aceasta era dezbrăcată. Ulterior li s-a spus că un bărbat şi o femeie făceau sex la fereastra unui apartament de la etajul 9 înainte ca amândoi să cadă.

Ipoteza este că cei doi se aflau la o petrecere în apartament unde se mai aflau alţi doi bărbaţi.
Însă petrecerea a atras atenţia rezidenţilor când unul dintre bărbaţi a aruncat televizorul pe geam.

Poliţia a raportat faptul că femeia a murit instant la impactul capului cu trotuarul, în timp ce bărbatul a supravieţuit ca prin minune având doar răni minore.

Copiii care ajută de mici la treburile casnice, vor fi oameni de succes ca adulţi, susțin cercetătorii
Articolul anterior
Designerul Irina Madan a fost cerută în căsătorie în America!
Articolul următor
Alte articole interesante