ipiccy_image-2022-11-16T120902.092

O tânără mamă, grav rănită după un accident la Botanica, are nevoie de ajutorul oamenilor

Tânăra a fost implicată în accidentul produs la data de 24 iulie, în sectorul Botanica al Capitalei, în urma căruia cinci persoane au fost transportate la spital cu răni și diverse traumatisme. Potrivit unui mesaj, publicat pe pagina acesteia de Facebook, tânăra se află în stare gravă, scrie stiti.md.

„Dragi prieteni, Doinița Prodan a fost parte a unui accident teribil și se află în stare critică în secția de reanimare. Ea acum are nevoie de noi toți să ne rugăm pentru ea. Copiii și familia cred în puterea și dorința ei de viață și știu că ea va trece peste asta. Dumnezeu s-o întărească”, scrie în mesajul publicat pe pagina de Facebook al tinerei. 

Cei care doresc să o ajute pe Doinița: 

P2P (creditcard/creditcard) :

5246390070166903

Prodan Igor 

IDNP 0962512422865

EURO :

BC MAIB SA

IBAN: MD73AG000000022525562562

BIC/SWIFT: AGRNMD2X

Corespondent : BIC/SWIFT: SOLADEST

Prodan Igor

IDNP 0962512422865

USD : 

BC MAIB SA

IBAN: MD79AG000000022525562648

BIC/SWIFT: AGRNMD2X

Corespondent : BIC/SWIFT: IRVTUS3N

Paypal : bloomingmoldova@gmail.com

+373 79458598

Prodan Igor

La data de 24 iulie, un accident grav a avut loc în apropiere de Centrul Comercial Jumbo din sectorul Botanica al Capitalei. În urma impactului violent au avut de pătimit și au fost transportați la spital patru pasageri din Volkswagen și unul din Mercedes. Din spusele martorilor, șoferul mașinii Mercedes ar fi avut viteză și ar fi fost beat. 

VIDEO! Un Audi a luat foc pe o stradă din orașul Cahul

Un Audi a luat foc pe o stradă din orașul Cahul în amiaza zilei de azi.

colaj foto: www.ziuadeazi.md

Incendiul a izbucnit în centrul orașului, pe bulevardul Victoriei, scrie ziaruldeazi.md.

Imaginile cu automobilul în flăcări au fost publicate pe Youtoube.

Ofițerul de presă din cadrul IGSU ne-a spus că incendiul a izbucnit în secțiunea motorului.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, iar consecințele au fost lichidate rapid de pompieri.

În Moldova vor fi dislocate radare româneşti de apărare antiaeriană

În R. Moldova vor fi dislocate radare românești moderne de apărare antiaeriană, care vor permite doborârea tuturor rachetelor care zboară în spațiul aerian, scrie Infotag.

Declarația aparține fostului ministru al Apărării Anatole Şalaru, care a menționat că radarele sunt moderne și puternice și vor fi integrate în întregul sistem românesc și, probabil, în cel ucrainean.

„Acum se instalează radare foarte moderne, puternice, care vor fi integrate în întregul sistem românesc şi, probabil, în cel ucrainean. Până acum, nu există altă posibilitate de a desfășura sisteme de apărare aeriană precum Patriot în Moldova, dar există şapte astfel de complexe în România. Dacă aceste radare vor fi integrate într-un sistem comun şi se va semna un acord cu guvernul Republicii Moldova, vor putea fi doborâte toate rachetele care vor zbura spre Moldova”, a subliniat el.

Potrivit lui Şalaru, acest lucru este important atât pentru R. Moldova, cât şi pentru Ucraina, pentru că militarii vor primi mai multe informaţii.