Shakira, plângând pe străzile Barcelonei. ”Imagini îngrijorătoare!”. Ce spun martorii

În urmă cu mai bine de 5 luni, Gerard Pique (35 de ani) și Shakira (45 de ani) au pus capăt relației pe care o aveau de 12 ani.

Artista columbiană pare să aibă mari dificultăți în a depăși acest moment, iar presa din Spania scrie despre ultimul episod, în care cântăreața a fost surprinsă plângând pe străzile Barcelonei.

Sub titlul „Imagini îngrijorătoare cu Shakira. De îndată ce a închis telefonul, a început să plângă”, jurnaliștii de la Mundo Deportivo scriu că mai mulți martori au surprins-o pe Shakira, pe străzile Barcelonei, alături de niște prieteni.

În ciuda faptului că a ajuns la un acord cu Gerard Pique în privința custodiei copiilor, artista traversează în continuare momente dificile. Shakira a fost văzută plângând în mijlocul străzii, scrie sursa citată.

Conform martorilor, cântăreața columbiană era îmbrăcată în trening și nu avea pic de machiaj. Shakira, care era însoțită de doi prieteni, era vizibil tensionată și vorbea la telefon în engleză. Conversația a durat aproape o oră și imediat după ce a închis, artista a început să plângă și părea de neconsolat.

„Nu arăta deloc bine și avea o față tristă”, susține un martor. Shakira a fost recunoscută de mai mulți trecători, care, sesizând în ce stare este, au decis să nu o deranjeze. „Numeni nu s-a oprit să o felicite sau să-i ceară autografe sau poze. Nu părea deloc momentul potrivit.”, a mai spus martorul.

Shakira a ajuns la un acord cu Gerard Pique în privința custodiei celor doi băieți și în scurt timp urmează să se mute la Miami, unde își va continua proiectele muzicale.

Shakira și cei doi copii se mută în „Paradisul de 20 de milioane $”

Franța, pentru a opta oară în sferturile de finală ale Cupei Mondiale

Naționala de fotbal a Franței a învins reprezentativa similară a Poloniei, scor 3-1 (1-0), duminică, și s-a calificat în sferturile de finală a Cupei Mondiale din Qatar, scrie jurnal.md.

Este pentru a opta oară în istorie când ”Cocoșul Galic” a atins această fază a competiției, iar statistica este de partea sa.

Istoria arată că francezii se descurcă foarte bine atunci când ajung în sferturile de finală ale Cupei Mondiale. Au ajuns în această fază de șapte ori, iar de cinci ori s-au impus.

Există și excepția ediției din 1982, când Franța a ajuns direct în semifinale, după ce a trecut de cele două faze ale grupelor, așa cum era formatul respectiv.

Victoriile Franței din ”sferturi”, de la Cupa Mondială:

CM 1958: Franța – Irlanda de Nord 4-0. (Franța, locul 3)

CM 1986: Franța – Brazilia 1-1, 4-3 pen. (Franța, locul 3)

CM 1998: Franța – Italia 1-1, 4-3 pen. (Franța, campioană)

CM 2006: Franța – Brazilia 1-0. (Franța, vicecampioană)

CM 2018: Franța – Uruguay 2-0. (Franța, campioană)

Înfrângerile Franței din ”sferturile” Cupei Mondiale:

CM 1938: Franța – Italia 1-3. Italienii câștigau titlul

CM 2014: Franța – Germania 0-1. Nemții câștigau titlul.

Așadar, de fiecare dată când Franța își câștigă duelul din sferturile de finală ale Cupei Cupei Mondiale termină competiția pe podium.

În schimb, ambele formații care au reușit să o elimine pe Franța în ”sferturi”, Italia și Germania, au cucerit, apoi, trofeul Cupei Mondiale, în edițiile respective.

FMI, gata să crească asistența pentru a ajuta Republica Moldova să depășească ”cea mai severă criză energetică din istoria sa”

Fondul Monetar Internațional (FMI) rămâne deschis colaborării cu Republica Moldova și este gata să crească asistența, pentru a ajuta la depășirea celei mai „severe crize energetice din existența sa”, a dat asigurări Kristalina Georgieva, directoarea generală a FMI, la întâlnirea cu președinta Maia Sandu, care întreprinde o vizită la Washington.

Președinția transmite că Maia Sandu a menționat, în cadrul discuției, importanța cooperării cu FMI pentru a atenua consecințele economice și sociale provocate de invazia Rusiei în Ucraina, transmite Ziarul Național.

Maia Sandu a subliniat că în prezent Republica Moldova trece prin cea mai severă criză energetică din existența sa, iar scopul autorităților este să ajute oamenii și businessul să facă față prețurilor ridicate la energie.

La fel, e nevoie de programe care să sporească reziliența sectorului și să contribuie la diversificarea surselor de energie.

Tot la Washington, președinta Maia Sandu a avut o întrevedere cu Michael McCaul, membru al Comitetului pentru Afaceri Externe al Camerei Reprezentanților din Congresul SUA. Oficialii au discutat despre relațiile moldo-americane și sprijinul oferit de partenerii din Statele Unite pentru agenda noastră de reforme.

Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru adoptarea de către Congresul SUA, în aprilie 2022, a unei rezoluții prin care este reafirmat sprijinul pentru suveranitatea, integritatea teritorială și parcursul democratic al Republicii Moldova. La fel, ea a apreciat decizia SUA de a trece pe lista de sancțiuni nouă persoane și 12 entități pentru acte grave de corupție, prejudicierea averii statului și promovarea influenței Rusiei în republica noastră. Lidera de la Chișinău a subliniat că asemenea acțiuni ne ajută să continuăm efortul de eradicare a corupției și de consolidare a instituțiilor statului.

Șefa statului a mai menționat că R.Moldova mizează și mai departe pe sprijinul Statelor Unite în realizarea reformelor, inclusiv în procesul de aderare la UE a republicii. De asemenea, Republica Moldova are nevoie de susținere pentru asigurarea independenței energetice.

Ion Paladi și Paula Seling au lansat un nou colind superb: „La mulți ani de sărbători!”

Interpretul de muzică populară, Ion Paladi și artista de peste Prut, Paula Seling, au lansat un nou colind superb, „La mulți ani de sărbători”.

„Decembrie este luna colindelor, iar Ion Paladi și Paula Seling v-au pregătit cea mai frumoasă surpriză în preajma sărbătorilor de Crăciun”, se arată în descrierea videoclipului.

Cei doi interpreți sunt acompaniați de Orchestra „Lăutarii”. Muzica colindului este compusă de Ion Paladi și Corneliu Botgros, iar versurile au fost scrise de Mariana Honceru. 

Videoclipul a fost filmat „într-un cadru de poveste” atât în România, cât și în Republica Moldova.

Rusia susține că rachetele căzute în Polonia nu sunt ale sale
Articolul anterior
Olanda va interzice gazul ilariant, cunoscut sub numele de „gaz de râs”. Are riscuri enorme pentru sănătate
Articolul următor