Shakira se afișează tot mai des cu Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani. Cum au fost surprinși cei doi

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație. Cei doi s-au cunoscut 2010, la Cupa Mondială din Brazilia, iar împreună au doi copii. Despărțirea lor a șocat o lume întreagă, iar cântăreața a trecut prin momente dificile, mai ales că fostul fotbalist și-a refăcut viața cu o tânără de 23 de ani. În ultima perioadă, Shakira a fost surprinsă tot mai des în compania lui Gorka Ezkurdia, un tânăr de 24 de ani.

Shakira se afișează tot mai des cu Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani. Cum au fost surprinși cei doi

Relația dintre Shakira și Gerard Pique a ajuns la sfârșit după 12 ani. La scurt timp după despărțire, fostul fotbalist al Barcelonei s-a cuplat cu o tânără de 23 de ani, Clara Chia Marti. Pique nu s-a sfiit să se afișeze în public cu noua sa iubită, spre șocul fostei sale partenere. Shakira a recunoscut că despărțirea de tatăl copiilor săi i-a provocat o mare suferință.

Columbianca a fost surprinsă recent în compania unui surfer de 24 de ani. Potrivit losandes.com, cei doi ar fi petrecut câteva zile împreună, aceștia fiind surprinși în timp ce făceau surfing, alături de copiii artistei. Gorka Ezkurdia este din San Sebastian și se înțelege de minune cu Shakira.

Shakira a fost văzută tot mai des în compania lui Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani

Shakira s-a despărțit de Gerard Pique, după 12 ani de relație. Cei doi au împreună doi băieți, Milan și Sasha, care se vor muta alături de mama lor în Miami. După despărțirea de fostul fotbalist, Shakira a suferit foarte mult și a declarat că ultimele luni au fost extrem de grele pentru ea. Cu toate astea, artista încearcă să facă numeroase activități împreună cu cei doi copii ai săi pentru a uita de problemele sale.

În ultimele zile, Shakira a fost văzut tot mai des în compania lui Gorka Ezkurdia, un surfer de 24 de ani. Sursa menționată mai sus citează că tânărul este din San Sebastian și se înțelege de minune cu artista. Cei doi au fost surprinși în timp ce făceau surfing împreună, iar cântăreața apare extrem de fericită în compania lui Gorka.

Nu este prima oară când sunt văzuți împreună, iar speculațiile cu privire la o posibilă relație amoroasă între ei au apărut în urmă cu câteva săptămâni. Cântăreața și-a făcut timp pentru ea și pasiunile ei și a decis să ia lecții de surf.

shakira si tanarul
sjakira si gorka
gorka shakira
shakira si tanarul de 24 de ani

Shakira: „Nu este o separare obișnuită”

Shakira a suferit foarte mult după despărțirea de Gerard Pique. Deși nu au fost căsătoriți, relația lor părea una foarte strânsă, mai ales că aveau împreună doi copii. În vara acestui an, cei doi au anunțat public că se despart după 12 ani de relație. Gerard Pique a trecut repede peste separarea de artistă și și-a refăcut viața cu o tânără de 23 de ani, Clara Chiar Marti. Recent, Shakira a vorbit despre relația eșuată pe care a avut-o cu Gerad Pique.

„Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul. Hm, și da, a fost greu să vorbesc despre asta, mai ales pentru că sunt în ochii publicului și pentru că separarea noastră nu este ca o separare obișnuită. Și a fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil’, a declarat Shakira.

Shakira a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut în relația cu Pique

Artista a mai vorbit și despre sacrificiile pe care le-a făcut în relația cu Gerard Pique. Shakira a declarat că a fost nevoită să își lase cariera pe plan secundar pentru a-i fi alături fostului fotbalist.

‘Gerard este fotbalist și își dorește să joace fotbal și să câștige trofee. A trebuit să îi fiu alături. Unul dintre noi trebuia să facă un sacrificiu. Unul dintre noi trebuia să facă un efort, eu am fost aceea. Mi-am pus cariera în plan secund și am venit în Spania pentru a-l sprijini să își continue cariera de fotbalist și să câștige trofee. A fost o dovadă de iubire’, a mai spus cântăreața.

sursa

Copila ucisă de troleibuz va fi înmormântată mâine. Mama fetei: ,,Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine”

Copila de 12 ani, ucisă de un troleibuz, la Ciocana va fi înmormântată mâine, 26 martie. Mama fetei a lăsat un mesaj plin de durere pe o rețea de socializare.

 Fetița, ucisă de un troleibuz la Ciocana va fi înmormântată mâine. Mama copilei: Cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine

„Cine are dorință să-și ia rămas bun de la Nastenika 26.03.23 la ora 13:30 fata noastră va fi în curte. Fetița mea cui m-ai lăsat, nu o să pot trăi fără tine….”, a scris mama copilei.

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, drum şi text care spune „кто имеет желание попрощаться снастенькой 26.03.23 13:30 наша девочка будет дворе. доченька на кого ты меня оставила не смогу жить без тебя..... BONJOU”

Nereguli la Institutul Oncologic: alimente alterate sau păstrate necorespunzător. Alimente bune, ascunse în încăperi încuiate pentru a fi sustrase

Nereguli în alimentaţia pacienţilor de la Institutul Oncologic din Chişinău. Ministrul Sănătăţii, Ala Nemerenco, spune că în urma unui control inopinat s-au depistat alimente alterate sau păstrate necorespunzător.

Șeful unei secții din cadrul Institutului Oncologic, reținut pentru  corupție, plasat în arest pentru 20 de zile. CNA: un nou denunț a fost  depus pe numele lui – Ziarul de Gardă

De asemenea, cantităţi importante de produse, precum pâine, pește, ficat de curcan, carne de vită, crupe, ulei, sare şi zahăr, erau ascunse în încăperi încuiate. Într-o debara au fost găsite 17 lăzi cu prune uscate, 12 saci de mere uscate, 8 pachete de detergent praf şi altele.

Ministrul Sănătăţii afirmă că, de fapt, produsele erau pregătite pentru a fi sustrase din spital, scrie TVR Moldova.

Poliţia a întocmit un proces verbal în acest caz iar şefa blocului alimentar şi-a dat demisia. Nemerenco mai notează că, a doua zi după control, meniul s-a îmbunătățit, pacienţii primind cu chifle, eclaire și croissante coapte in bucătăria spitalului.

Amintim că verificările în spitale au început după ce mai multe femei s-au plâns, pe reţelele sociale, de mâncarea proastă din maternităţi.

„Ora Pământului”. Guvernul îndeamnă cetățenii să deconecteze lumina în această seară timp de o oră

Astăzi, 25 martie, marcăm „Ora Pământului”. În acest context, Guvernul îndeamnă cetățenii să deconecteze lumina timp de o oră, în intervalul 20:30 – 21:30.

ASTĂZI: ORA PĂMÂNTULUI 2022. Oameni din toată lumea sting lumina în această  seară, timp de o oră - Alba24

„În această sâmbătă, împreună cu instituțiile guvernamentale ne alăturăm mișcării globale „Ora Pământului”. Acțiunea reprezintă un simbol al respectului pentru natură, un aport în diminuarea consecințelor schimbărilor climatice. Te îndemnăm să deconectezi lumina timp de o oră, în intervalul 20:30 – 21:30”, se arată într-un comunicat emis de Guvern.

Potrivit Ministerului Mediului, anul acesta, de Ora Pământului 2023, World Wildlife Fund (#WWF) lansează provocarea de a dărui o oră pentru Pământ în fiecare lună. „O oră, în care alături de familie sau prieteni, să facem ceva care să aibă legătură cu protecţia naturii: să gătim cu ingrediente locale, să facem schimburi de haine, să plantăm sau să igienizăm zone din natură”, precizează sursa citată.

Ministerul Mediului avertizează, în context, că biodiversitatea se pierde într-un ritm fără precedent, iar economia mondială este dependentă de natură.

Earth Hour a fost organizat prima oară pe 31 martie 2007 în Sydney, când 2 milioane de oameni şi peste 2.100 companii au stins lumina timp de o oră, demonstrând astfel preocuparea faţă de una dintre cele mai mari probleme actuale: schimbarea accelerată a climei.

Din 2008, Earth Hour a devenit o mişcare globală, incluzând 100 milioane de oameni din mai mult de 30 de state ale lumii.

Trucul unui profesor pentru a depista elevii care copiază de pe telefoane la examene: A publicat pe net răspunsul greșit
Articolul anterior
Lista siropurilor pentru tuse interzise de Uniunea Europeană, deoarece pot provoca o reacție alergică foarte periculoasă
Articolul următor