Shakira și-a anulat toate concertele din cauza unei boli

Interpreta Shakira este grav bolnavă. Aceasta a fost nevoită să-și anuleze toate concertele pe care urma să le susțină în cadrul turneului „El Dorado”.

separator

Potrivit revistei elle.ro, turneul trebuia sa înceapă în data de 8 noiembrie în Germania, însa interpreta nu va putea cânta din cauza unor probleme cu vocea.

„La ordinul medicului său, datele turneului „El Dorado World Tour” din Europa au fost amânate pentru 2018. Ca urmare a hemoragiei la corzile vocale, Shakira este obligată să-şi amâne orice prestaţie pentru a i se permite să se îngrijească corect înainte de a-şi relua turneul mondial şi a evita orice afecţiune suplimentară”, se arată în comunicatul Live Nation.

Turneul „El Dorado” promoveaza cel de-al 11-lea album al artistei care a fost lansat în luna mai.

VIDEO emoționant! Elevii din Măgdăcești au dansat hora unirii în fața liceului. Momentul a fost filmat de la înălțime

Emoții de nedescris într-un liceu din țară! Chiar de Ziua Națională a României, sărbătorită pe 1 Decembrie, elevii Liceului Teoretic din Măgdăcești s-au prins într-o horă a unirii în fața instituției.

Momemntul a fost filmat de la înălțime și postat pe pagina de Facebook a instituției.

”România este țara noastră!”, a fost mesajul elevilor.

Imaginile au trezit emoții internauților care i-au asaltat cu cuvinte de laudă pe copii.

De mai mulți ani, primăria de la Măgdăcești are o frumoasă colaborare cu localitatea Mioveni din România, colaborare în cadrul căreia cele două se ajută reciproc și au pus bazele unor proiecte frumoase.

Cu ocazia Zilei României, administrația de la Măgdăcești a adresat o felicitare fraților de peste Prut:

”Frați buni de la Mioveni, vă mulțumim pentru prietenie și pentru toate lucrurile bune pe care le-am făcut și le vom face împreună. Cu cele mai bune gânduri vă suntem mereu alături, inclusiv și în această zi importantă!Vă îmbrățișăm cu recunoștință!”

Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme! Ce dietă a ajutat-o

În mai puțin de o lună, Andreea Marin împlinește 48 de ani, dar reușește să-și mențină o siluetă armonioasă. Face sport în mod regulat, mănâncă legume din propria grădină și de câteva ori pe an ține o cură de detox. 

Fosta prezentatoare tv le-a povestit fanilor strânși pe rețelele sociale cum a reușit să dea jos 20 de kilograme și să se mențină la o greutate ideală. Nu consideră că dieta pe care o ține este una restrictivă, mai ales că îi permite să aibă cinci mese echilibrate în fiecare zi.

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de ele ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidrați, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe și legume proaspete în fiecare zi, dar la distanță de mese. Atenție, fructe și legume fără hormoni, fără toxine! Încercați să alegeți ceea ce vine de la țară și nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii și alunele. Sare cât mai puțină, zahăr deloc, e bună și mierea, nu prea des. Gimnastica de dimineață, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep”, a povestit Andreea Marin pe Facebook.

Pentru sănătate, dar și pentru menținerea unui corp armonios, vedeta și-a făcut un program în care să includă și sportul șase zile din șapte. Aceasta recunoaște că i-a fost greu să se trezească cu o oră mai devreme decât în mod normal, pentru a face mișcare, dar acum nu-și mai vede viața fără sport. 

Andreea Marin, relație de cinci ani cu diplomatul Adrian Brâncoveanu

Discretă când vine vorba de viața sentimentală, Andreea Marin nu se afișează deseori alături de bărbatul pe care îl iubește de ani buni. Adrian Brâncoveanu este cel care o echilibrează pe Andreea de cinci ani. Acesta are o carieră în lumea diplomației, lucru care fostei prezentatoare tv îi place foarte tare. Mai mult, vedeta nu spune „Nu” unei căsătorii, dar lasă lucrurile să evolueze de la sine. Cel mai mult, însă, și-ar dori să devină din nou mamă.

„Cred că  nu e nimic mai potrivit pentru mine decât să fiu partenera de viață a unui diplomat. Cred că și eu sunt un om diplomat  și de aceea ne potrivim foarte bine. Este un om elegant și în exprimare, și în felul lui de a fi și este un om cu suflet. Cred că este omul potrivit la locul potrivit pentru mine”, a spus Andreea Marin despre iubitul ei.

sursa: www.peroz.ro

SUA: Războiul din Ucraina va avea un ”ritm redus” în următoarele luni. Ambele armate se pregătesc pentru o ofensivă, la primăvară

Ritmul luptelor din Ucraina a încetinit și probabil că se va menține la acest nivel și în următoarele luni, pe durata iernii, cred agențiile de informații americane. Totuși, nu există nicio dovadă că rezistența din partea forțelor ucrainene ar fi în scădere, a spus directoarea comunității americane de informații, Avril Haines.

Ambele tabere vor încerca să se reaprovizioneze și să se realimenteze, în perspectiva unei contraofensive la primăvară. Războiul din Ucraina se poartă deja de 9 luni, timp în care Rusia a pierdut mai mult de jumătate din teritoriile pe care l-a ocupat.

Acum, cea mai mare parte a luptelor au loc în jurul orașului Bahmut și regiunii Donețk din estul Ucrainei. Luptele au încetinit după retragerea trupelor ruse din Herson, luna trecută, a spus Haines, citată de BBC. „Observăm deja un ritm redus al conflictului și ne așteptăm să vedem același lucru în lunile următoare”, a adăugat ea. Atât armata ucraineană, cât și cea rusă vor încerca să se pregătească pentru o contraofensivă după iarnă.

„Dar suntem destul de sceptici în ceea ce privește capacitatea rușilor de a se pregăti pentru o ofensivă. Suntem optimiști în ceea ce-i privește pe ucraineni, în schimb”, a adăugat ea. Haines a mai spus că serviciile de informații americane cred că președintele rus Vladimir Putin nu are o imagine completă a provocărilor cu care se confruntă armata sa. „Vedem lipsuri de muniție, moral scăzut, probleme de aprovizionare și logistică”, a explicat ea. Luptele din Ucraina se concentrează în zona orașului Bahmut.

Forțele ruse continuă să investească o mare parte din efortul lor operațional și din puterea de foc pe care o au la dispoziție de-a lungul unei linii de front de circa 15 kilometri din jurul acestei localități, devenite principalul efort ofensiv al armatei lui Putin. Capturarea de cătra armata rusă a acestui oraș ar avea o valoarea militară limitată, dar ar reprezenta, în primul rând un obiectiv simbolic și politic pentru Rusia, se arată în evaluarea făcută de ministerul britanic al Apărării.

Vrei să afli mai multe remedii de tratament naturiste pentru copii? Atunci vino la seminarul doctorului Evghenii Komarovskiy
Articolul anterior
Machiajul semipermanent – pro și contra
Articolul următor